AKO SE STALNO BUDITE IZMEĐU 3 I 5 UJUTRO, viša sila vam poručuje važnu stvar:Buđenje tačno sat poslije ponoći je UPOZORENJE
February 27, 2024

AKO SE STALNO BUDITE IZMEĐU 3 I 5 UJUTRO, viša sila vam poručuje važnu stvar:
Buđenje tačno sat poslije ponoći je UPOZORENJE

1 min read

Budite li se vrlo često, ako ne svake noći, između 3 ujutro i 5 ujutro? Znate da prije spavanja niste puno jeli ili pili pa se vaš organizam nema razloga probuditi, a ipak ga nešto muči… Razlog je neobičan, pomalo nevjerojatan:Vaše tijelo vam šalje poruku koju niste ni svjesni: buđenje u ovo vrijeme znači da imate problem, dodatnu težinu koje biste se htjeli riješiti na leđima, ali ne znate kako to učiniti. Buđenje se događa kroz energiju pluća i osjećaj tuge.

Za to vrijeme vaša svijest se podiže, što je znak da viša sila, najvjerojatnije vaša podsvijest, pokušava komunicirati s vama. Prema kineskoj medicini, tijelo i um šalju zajedničku poruku da je potrebno osloboditi dušu od nagomilanog tereta.Ako se često budite u različito vrijeme tijekom noći, evo objašnjenja:Buđenje odmah nakon prvog snaJako ste pod stresom i imate simptome anksioznosti.

Meditacija, pozitivno razmišljanje, vježbe opuštanja i istezanja vratit će vas u san.budi se između 1 i 3:Nešto vas emocionalno muči. Morate nekome oprostiti ili netko mora oprostiti vama. Vježbe disanja pomoći će vam da spavate cijelu noć.Buđenje nakon 5 ujutro, prije izlaska sunca:Energija dolazi iz crijeva i tijelo vam šalje poruku da se morate osloboditi emocionalnog stanja koje vas tišti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!