Amidžić nam je poslao Đoletovu poruku, nakon Đoganijeve izjave da neće da ide u njegovu emisiju
April 16, 2024

Amidžić nam je poslao Đoletovu poruku, nakon Đoganijeve izjave da neće da ide u njegovu emisiju

2 min read

Nakon što nam je denser Đole Đogani (59) rekao da je odbio gostovanje u emisiji “Amidži šou”, oglasio se voditelj Ognjen Amidžić (44) i otkrio da Đoganija nije ni zvao u emisiju, već da se sam pozvao.

Đogani je istakao da mu se koncept Ognjenove emisije ne dopada i da je odbio gostovanje, jer ne želi, kako je rekao, da jede neko s*anje.

Međutim, Amidžić je odgovorio denseru, a on što nam je voditelj otkrio neće se dopasti Đoganiju.

– “Da li postoji mogućnost da budemo u emisiji kod tebe i malo pustimo spot, ako ti se sviđa spot, pesma? Senidah je radila pesmu, pa, eto, javi…” Ovo je njegova poslednja poruka koju mi je poslao 12. jula. Čisto da se zna, ja ga nisam ni zvao – objasnio je Ognjen.

Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić, Foto: A. Nalbantjan

Na naše pitanje šta kaže na to što je Đole iskritikovao koncept njegove emisije, Amidžić ironično kaže:

– Ništa, moraću da promenim emisiju.

Na pitanje da li će Đoganija zvati u emisiju Amidžić je potvrdno odgovorilo, ali…

– Ako bude zadovoljan kvalitetom emisije, da – odgovorio je voditelj.

Đole Đogani, more, Splendid

Đole Đogani, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Đole je o Ognjenovoj emisiji rekao sledeće:

– Meni se ne dopada koncept emisije “Amidži šou”. “Da li si uradila to i to”, pa ako nisi pojedi neko tamo go*no ili šta već. Šta je to? Kome je to smešno, zanimljivo? Samo da se uključi publika u celu tu priču, ljudi to gledaju, ali ne reaguju. On pravi sprdačinu, ne pravi zabavnu emisiju da to bude stvarno zabavno, zanimljivo.

– Ognjen je mene zvao u emisiju, ja sam ga odbio jer mi se koncept emisije ne dopada. U emisiji treba da budem kao čovek koji pravi određenu muziku, moja muzika se sluša, da dođem i da promovišem moju pesmu, a ne da dođem i da on mene pita da li sam ja nešto radio, ili moja žena. Ako nisam, pojedem neko s*anje koje je on napravio, pomešao nešto. To je koncept. Ako je na internetu izletela neka glupost tipa MC Stojan, Šumadinac… Dobro, MC Stojan nije, on je pre 20 godina, ili kad već, ali eto – ispričao je Đogani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!