ANA BEKUTA UPRAVO SE OGLASILA NA INSTAGRAMU: Prvo oglašavanje o Mrkinom testamentu, “ONO ŠTO JE MILUTIN IMAO, OSTALO JE…”
December 6, 2023

ANA BEKUTA UPRAVO SE OGLASILA NA INSTAGRAMU: Prvo oglašavanje o Mrkinom testamentu, “ONO ŠTO JE MILUTIN IMAO, OSTALO JE…”

2 min read

U subotu je održan jednogodišnji pomen Milutinu Mrkonjiću, a njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta oglasila se na svom Instagram profilu i otkrila koliko joj je teško bez Mrkonjića, ali i reagovala na glasine o testamentu i imovini:

– Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svijet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Bilo je to ponekad teško da se čita i probavlja. Kao da sam neka sirotica, a ne žena koja radi, stiče i stvara posljednjih 40 godina. Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živejla jednako i prije njega, i sa njim i nakon njega. Ono sto je Milutin imao, ostalo je zakonitoj nasljednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa. Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju. Naš smo život živeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne bi tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao – iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebala mi je samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života – napisala je Bekuta i nastavila:

Tužno je gledati koliko je nekima nevjerovatno da žena ima, da je žena zaradila, stvorila i stekla bez muškarca. Ako je tako nešto nevjerovatno u 21. vijeku, mi kao narod imamo ozbiljan problem. Svim djevojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za pare se pobrinite same. Tako je slađe – napisala je Ana

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!