Ana i David raskinuli: Dragojević ne oprašta djevojci ružnu prošlost! Koraćevoj prekipjelo, pa raskrstila sa njim
May 28, 2024

Ana i David raskinuli: Dragojević ne oprašta djevojci ružnu prošlost! Koraćevoj prekipjelo, pa raskrstila sa njim

2 min read

“Ana i David su se i u Beogradu često svađali, zbog čega su ih komšije koje žive u istoj zgradi opominjali više puta. Onda su otišli u Egipat i sve je bilo super. Slagali su se baš lijepo prvih dana, međutim jedno veče su počeli tokom večere da pričaju o prošlosti i došlo je do svađe”, otkriva izvor i dodaje:

“David je Ani zamjerio neka poznanstva, što je nju toliko naljutilo da su se svi okretali oko njih jer je Koraćeva urlala bez pardona. David je pokušao da je smiri, ali nije vrijedilo, uzela je torbu i krenula u hotel, a David je odmah za njom. Kada su ušli u sobu, nastao je pravi haos, drali su se i jedno i drugo. Ana je počela da plače i rekla je Davidu da ne može više, da je iscrpljuju česte svađe i da je najbolje da se raziđu”, priča izvor i dodaje: 


“Rekla mu je da će ona uzeti drugu sobu i da ne može više pored njega ni sekund. Sišla je do recepcije i raspitala se da joj daju drugu sobu, a kada se vratila da se spakuje David je kleknuo, počeo da kuka i da je moli da mu oprosti. Držao je za nogu i nije htio da je pusti. “Ne možeš da me ostaviš, ja ću život da dam za tebe”, govorio je. Ana je baš zaljubljena u njega i popustila je ali pitanje je šta će tu da bude, ona baš razmišlja o tome da li mogu da opstanu. Nije navikla na život kakav ma sa Davidom i to je počelo negdje da je guši, kao i njegova česta ljubomora”, priča Anina bliska drugarica koja smatra da je Koraćevoj potreban jači muškarac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!