Ana Korać pred ulazak u Zadrugu 3 ide na plastičnu operaciju: Da li je moguće da će nakon svega uraditi i ovo?! (FOTO)
April 16, 2024

Ana Korać pred ulazak u Zadrugu 3 ide na plastičnu operaciju: Da li je moguće da će nakon svega uraditi i ovo?! (FOTO)

2 min read

 Ana je uveliko počela da se priprema za još jedno učešće u rijalitiju, a kako to obično biva, i ovoga puta pred ulazak u „Zadrugu“ planira da ode pod nož. Prije nego što je ušla u prvu sezonu rijalitija „Zadruga“, Ana je bila kod svog hirurga u Istanbulu, gdje je operisala nos, a pred ulazak u drugu sezonu, radila je i usne. Osim toga, kod istog hirurga radila je još jednu operaciju nosa, ali i očiju – priča izvor i objašnjava da je Koraćeva sada konačno zadovoljna kako njeno lice izgleda.

– Lice je konačno sredila da izgleda onako kako ona želi, a sada je na red došao i ostatak tijela. Budući da je davnih dana povećala grudi, Ana sada planira da poveća zadnjicu. Zbog te operacije, uskoro će sa Davidom otputovati u Istanbul – priča izvor i dodaje da Koraćeva želi da iskoristi sopstveno salo kako bi povećala zadnjicu.

– Njen plan je da joj hirurg isisa salo s bokova i butina i stomaka i da ga ubaci u zadnjicu, koju će tom intervencijom i podići. Ana je oduvijek željela da ima naglašene obline, a budući da je grudi već povećala, ostalo joj je jedino da poradi na zadnjici – priča izvor i objašnjava da će Koraćeva nakon oporavka od operacije ući u „Zadrugu“.

– Ana planira uskoro da ode za Tursku, a još nije izvjesno da li će u „Zadrugu“ ući krajem ove ili početkom naredne godine, budući da je period oporavka od operacije individualan. Minimum dvije nedjelje neće moći normalno da funkcioniše, a ukoliko sve bude po planu, možda će čak i ući u rijaliti i uoči Nove godine – kaže na kraju izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!