Ana Nikolić na ćerkin 2. rođendan uradila posebnu tetovažu, a tek da vidite tortu i ukrase! (FOTO)
April 20, 2024

Ana Nikolić na ćerkin 2. rođendan uradila posebnu tetovažu, a tek da vidite tortu i ukrase! (FOTO)

3 min read

Ana Nikolić je 3. avgusta 2017. godine na svet donela ćerku Taru, kako i sama kaže, svoju najveću radost.

Na njen drugi rođendan koji proslavlja danas, pevačica je pokazala tetovažu koju je uradila, a radi se o tome da je na ruci dala da joj istetoviraju ime Tara, te datum kada je rodila svoju naslednicu.

– Moj život se deli na pre tebe i posle tebe! Hvala ti što si bas mene izabrala da ti budem mama, hvala ti što si mi donela radost i naučila me šta znači bezuslovna ljubav! Ti si svi moji razlozi….Moj svet, moja svetlost i zvezda vodilja… Moj monkey (majmunčić, prim. aut.)… moja Tararira, ili kako ti kazes TALA… Moj ponos i najveća životna nagrada… Sećam se kao da je bilo maločas, kada su mi te doneli prvi put… Pomislila sam samo: “Bože, hvala ti na ovom blagoslovu”… Bila si tako mala… a tako savršena… I, eto, prođoše 2 godine kao tren… Srećan ti 2. rođendan draga moja malena devojčice… Voli te mama! – napisala je Nikolićeva.

Ana Nikolic, Tara rođendan

Tetovaža posvećena Tari, Foto: Instagram/ananikolicofficial

Ana je pokazala i kako izgleda njen dom, u kojem se danas slavi Tarin 2. rođendan.

Ana Nikolic, Tara 2. rođendan

Baloni, torta, ukrasi, povodom Tarinog 2. rođendana, Foto: Instagram/ananikolicofficial

 Da se Tara nije dogodila mislim da bih u tom trenutku malo prikočila. Moja frustracija je bila velika… Tako da, svakako bih se povukla na neko vreme. Ali, Tara je došla u pravom trenutku i imala sam opravdan razlog zašto nisam tu 3 godine. Meni je prelepo, ali to je jedan dan osobe koja nije iz javnog života. Ja sam samo jedna mama i sve što one rade, radim i ja. Nisam moderna mama… Imamo ritam koji se vrlo prati i ne dozvoljavam da se iz tog ritma iskače ni sekund. Zato je ona apsolutno mirno dete, nehisterično, dobro dete. Doručak, šetnjica, spavanje… Uvek je ja uspavljujem, uz sve dadilje ovog sveta. Sad već uvodimo pričice, bajkice, sva je znatiželjna… Pitam se na koga (smeh) – rekla je Ana nedavno.

Ana Nikolic, Tara 2. rođendan

Nežni tonovi povodom devojčicinog 2. rođendana, Foto: Instagram/ananikolicofficial

– Mi umetnici, barem ja, uvek imamo osećaj praznine… Ali, ona je to uspela da popuni – kazala je Ana, misleći na Taru.

– Sve žene koje su prošle kroz razvod, pa makar bile u braku iz interesa, a ovo je bio brak iz ljubavi, to je jako teško. Trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim i krenem dalje. Udala sam se iz ljubavi jednom i zauvek, a na kraju nije uspelo… Za mene kao osobu koja je izuzetno emotivno, to je… Ali, preživela sam, što je najvažnije. I album će se deliti na te faze – na beskrajno tužnu ženu i na onu drugu. Svaki razvod je stresan, a pogotovo kad je velika ljubav u pitanju. Ali, sve se preživi. Bolje staviti tačku na nešto što nije funkcionalno – objasnila je Ana početkom juna u intervjuu sa Ognjenom Nestorovićem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!