Ana podnela tužbu protiv Aleksandre, evo šta će sve Subotićeva morati da dokaže na sudu
April 19, 2024

Ana podnela tužbu protiv Aleksandre, evo šta će sve Subotićeva morati da dokaže na sudu

2 min read

Ana Korac tužila je Aleksandru Subotić jer ju je javno optuživala da se bavi prostitucijom. Aleksandra je tom prilikom zahtevala od Koraćeve da joj objasni odakle joj novac za supocene krpice i automobile.

Subotićeva je tokom gostovanja u emisiji “Zadruga – narod pita”, pre nekoliko dana prozvala svoju nekadašnju suparnicu, pa je Ana rešila da se zakonski obračuna sa njom.

U specijalnu emisiju na Pinku nakon Subotićeve gošća je bila i Koraćeva, a na pitanje da li je pratila šta se dešavalo dok je u studiu gostovala Aleksanda, Ana osula paljbu u nekadašnjoj dveojci njenog dečka Davida Dragojevića.

David Dragojević, Ana Korać

David Dragojević i Ana Korać, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

– Nismo gledali tu emisiju, gošća nije bila zanimljiva, pa smo gledali film. Videli smo neke klipove, šta da kažemo. Ja sam Aleksandru tužila i jedva čekam da dokaže sve što je pričala. Vređala me je da ja idem sa starijim muškarcima, a sad ona ima starijeg dečka. Odakle njoj sada da ide na letovanje? Sve što je o meni pričala, ona sada to radi. Ne bih njenu simpatiju baš komentarisala – rekla je Ana.

Zatim je i Dragojević pecnuo svoju bivšu.

– A to što je Ani prebacivala, gde je njoj radni staž? Šta je ona radila? Zašto nije našla svog vršnjaka? – pitao se David.

Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Podsetimo, ni Subotićeva nije bila blaga prema Ani i brže bolje je iskoristila priliku da je brutalno iproziva.

– Nije ljudski postupila, nije vreme ni mesto da pričam. Ne znam šta je pokazala, ali sam videla da zna da se meša u tuđe veze, ne zna ni kad je bila, ni sa kim, ni koliko, a ni šta radi. Kao da je pala sa Marsa i jadna ništa ne zna. Srbija je mala, kao i Crna Gora, svi znamo ko se čime bavi i po Beogradu svi znaju ko je Ana Korać. Nemoralna je, loša devojka, kao što je David loš dečko. Odakle joj sredstva za onakav način života? Ja sam bila u rijalitiju, a tako se lepo zarađuje. Sposobna sam da priuštim detetu pristojan život, ali da kupim kola od 100.000 evra, i dalje ne mogu. Neka ona objasni gde je bila i šta je radila – rekla je Aleksandra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!