Ana se nudila Mitroviću za novac?! Kada je čuo cifru imao je samo jedan odgovor
April 24, 2024

Ana se nudila Mitroviću za novac?! Kada je čuo cifru imao je samo jedan odgovor

2 min read

Kako pišu beogradski mediji, Koraćeva je od Mitrovića tražila 100.000 eura kako bi ušla u “Zadrugu 3”, međutim, Mitrović ju je odbio!

– Ana Korać i njen dečko David Dragojević živjeli su na visokoj nozi i trošili dosta novca otkako su izašli iz rijalitija. Pošto nemaju stalne prihode, već žive od reklamiranja na Instagramu i angažovanja u spotovima, kojih i nema mnogo, kontaktirali su sa produkcijom ružičaste televizije i ponudili da uđu u rijaliti. Mitroviću se ta ideja veoma svidjela, pogotovo što su u rijalitiju Davidov brat Dejan i njegova supruga Dalila, ali kada je čuo koju sumu traže, momentalno ih je odbio – tvrdi izvor blizak paru i dodaje da je prvobitno trebalo da uđe samo Ana.

– Bivša zadrugarka je vrlo samouvjereno ponudila svoje uslove i iznijela zašto smatra da bi trebalo da dobije 100.000 eura. Ona je tokom razgovora istakla da je najjača učesnica, i da gdje god da se pojavi nastane dobra priča, da je zbog nje i Davida prošla sezona bila najgledanija… Iako su ti argumenti tačni, suma koju je tražila je prevelika i tu svotu niko nije želio da komentariše. Pošto joj je novac očajnički potreban, ona je ponudila da za istu sumu uđe i njen momak David, ali ni taj prijedlog nije prihvaćen – ispričao je izvor i istakao kako je Ana pokušala da se cjenjka za iznos kako bi se našla na luksuznom imanju.

– Pošto produkcija “Pinka nije htjela ni da čuje za taj iznos, Koraćeva je smanjila svoju svotu za nekoliko hiljada eura, ali bezuspješno. Dogovor nije postignut, , ali šansa postoji da popularni par ipak u jednom trenutku uđe u šou, ukoliko smanji cijenu za ulazak. Ana se povjerila svom dobrom prijatelju da bi veoma voljela da uđe u rijaliti, jer bi bili sa porodicom, a i ove sezone bi imali najveće šanse da osvoje bolje mjesto i uđu u siperfinale – rekao je izvor.

Ni Ana, ni David nisu se oglasili povodom ovih tvrdnji. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!