ANABELA I GAGI IZNELI SAV PRLJAV VEŠ! Čija su deca, ko je uzimao NOVAC, gde je Atijasova bila 3 godine a onda i ovaj detalj
April 21, 2024

ANABELA I GAGI IZNELI SAV PRLJAV VEŠ! Čija su deca, ko je uzimao NOVAC, gde je Atijasova bila 3 godine a onda i ovaj detalj

1 min read

Svađe i prepirke između Anabele Atijas i Gagija Đoganija ne jenavaju, a sada je denser otkrio da pevačica ima potpuno starateljstvo nad ćekama.

Luna je prekorila svog oca Gagija Đoganija što je otkrio da Anabela Atijas nije podigla knjižicu svoje ćerke kada je bilo vreme za to.

– On je pre dva minuta rekao da neće iznositi stvari iz privatnog života, da će sačekati neko vreme, ali on ne može da izdrži – rekla je Luna nervozno.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Nakon toga, voditelj Milan Milošević je upitao Anabelu koliko joj je finansijski Gagi pomagao oko odgajanja dece, na šta je ona odgovorila sledeće:

– Davao je Lunin novac. On je spomenuo neku knjižicu, ta knjižica može uvek da se podigne. On ne zamera sebi što svojoj ćerki nije pomogao pri pucanju slepog creva. Kada je bila životno ugrožena, on ništa nije uradio, a njen očuh joj je pomogao, a on je i dan danas čuva – rekla je Anabela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!