ANABELA I LUNA URLALE JEDNA NA DRUGU: Majka i ćerka se ponovo posvađale! Đoganijeva i posle raskida BRANI Marka (VIDEO)
March 4, 2024

ANABELA I LUNA URLALE JEDNA NA DRUGU: Majka i ćerka se ponovo posvađale! Đoganijeva i posle raskida BRANI Marka (VIDEO)

2 min read

Opet je nastala svađa između Lune Đogani i Anabele Atijas, a Đoganijeva je branila svog bivšeg dečka i stala na njegovu stranu.

U emisiji “Pitanja gledalaca” prisitglo je pitanje za Lunu Đogani, koje je glasilo: “Zbog čega dozvoljavaš da ti se bivši dečko na loš način obraća rođenoj majci?”

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

“Ne vidim više poentu komentarisanja Marka Miljkovića kada mi nismo zajedno. Dobili smo šta ste hteli, sada nismo zajedno, opet se priča, ne znam šta je problem. Ona njega komentariše više nego kada smo bili u vezi” govorila je Luna.

“Jesam li te ja slala kod Gastoza? Imam pravo da komentarišem” rekla je Anabela.

“Ne interesuje me Anabela, zasita želim da se distanciram, ali na neke stvari jednostavno ne mogu da prećutim. Imao sam poštovanja jer je Lunina mama, čak sam prešao i nakon njenog udarca, ali 15 dana je nisko udarala po meni, tada sam rešio da precrtam tu osobu kao Luninu mamu. Takvi ljudi jedino razumeju kada im vratim nisko “rekao je Marko.

“Ja njega pitam pitam juče da li ima 37, on meni kaže: “Na šta sedam” – objasnila je Atijasova.

Obećavam mu ovim putem da nikada neću prestati, ja sam ušla ovde da bih se borila protiv zla. Kao majka i dalje smatram da se poigrava emocijama moje ćerke – govorila je Anabela.

Luna je majci opet zamerila što i dalje provocira Marka Miljkovića, iako već nekoliko dana nisu zajedno.

“Luna je na prethodnom pitanju dokazala da bi prodala i majku i oca za minut Markove pažnje” zaključio je Marko Đedović.

“Marko nikada nije prvi dirao moju majku. Ona je ušla sa stavom da njega provocira. Ja sedim za ovim stolom sve vidim i sve čujem. To što Marko i ja nismo zajedno, ne znači da se ja slažem sa ponašanjem moje majke” govorila je Đoganjeva.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

“Da li si čula da mi je rekao da pazim na šta sedam?”pitala je Anabela.

“Nakon niza tvojih uvreda. Marko nikada nije udarao prvi. Ako ste očekivali da ću nakon raskida loše da pričam o njemu, ne želim. Ona (Anabela) nije trebala da njega udara prva” govorila je Luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!