May 30, 2023

Anabela zahteva od Marka da plaća račune kako bi dokazao da sa Lunom nije iz koristi?

3 min read

Anabela Atijas navodno je insistirala da Marko Miljković preuzme određene finansijske troškove kada je u pitanju Luna Đogani, kako bi dokazao da sa njom nije iz koristi, piše Alo.

Atijas je navodno insistirala na tome da Marko na sebe preuzme plaćanje računa za stan u kome zajedno žive.

– Luna je već po izlasku iz rijalitija imala ozbiljnih problema s majkom zbog odluke da ostane s Markom. Nedelja za nedeljom, netrpeljivost između Anabele i njenog dečka bila je sve gora. Anabela se žestoko protivila tome da Luna i Marko započnu zajednički život, a kada je na sve to čula da njena ćerka dečku nije postavila nijedan uslov kada je prešao kod nje da živi, potpuno je odlepila – kaže izvor.

– Pošto je podrazumevala da Marko plaća komunalije i namirnice, malo je reći da je bila šokirana kada je Luni slučajno izletelo da ide do banke da poplaća sve što treba – tvrdi izvor koji kaže da je u tom trenutku Anabela napravila ozbiljan problem.

Luna Đogani, Marko Miljković

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Nikola Tomić

– Čim je Luna rekla da ide da plati račune, njihov razgovor se pretvorio u pakao. Anabela je urlala na Luni i govorila je da je Markova nemarnost i izostanak osećaja da treba da plaća nešto u stanu jasan pokazatelj koliko je iskorišćava. Nazivala ju je glupačom, budalom i na kraju joj je rekla da više ne želi da čuje za nju dok je s Markom. Spustila joj je slušalicu i satima nije htela da se javi. Jadna Luna ju je sve vreme zvala, ali Anabela nije popuštala – navodi izvor.

– Urlanje majke i njeno spuštanje slušalice Luni je teško palo. Uplašila se da se da Anabela zaista neće želeti da čuje za nju, pošto je nedeljama pre toga njihov odnos bio u baš lošem stanju. Razgovarala je s Markom i na lep način mu je objasnila da njena majka ima pravo da se ljuti i da se donekle slaže s njom. Marko je sve saslušao, namazano tvrdio da je svakako planirao da daje deo novca, a zatim su otišli da poplaćaju sve što treba. Otišli su do pošte koja im je na dvadesetak metara od zgrade, a zatim su slikali svaku uplatnicu i fotke poslali Anabeli – kaže izvor za i ističe da je Lunin plan upalio.

Luna Đogani, Marko Miljković

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Nikola Tomić

– Posle dvadesetak minuta otkako je Luna poslala majci fotografije uplatnica, Anabela ju je pozvala i smirenim tonom objasnila da joj misli najbolje i da želi da Luna bude pored nekog ko će brinuti o njoj kako zaslužuje. Tražila je da čuje Miljkovića prvi put posle dosta vremena i to je Lunu rasplakalo. Sada je sve okej, do sledećeg puta, kada će se Luna pred majkom izleteti i otkriti da u kući drži mušku sponzorušu koju mrzi da radi – zaključio je izvor za pomenuti dnevni list.

Inače, Luna je za Telegraf JETSET rekla da još uvek ne živi sa Markom, već da su često zajedno, ali da svako živi u svom stanu u Beogradu. S tim u vezi, pretpostavlja se da svako plaća svoje račune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
error: Content is protected !!