Anabela zahteva od Marka da plaća račune kako bi dokazao da sa Lunom nije iz koristi?
May 19, 2024

Anabela zahteva od Marka da plaća račune kako bi dokazao da sa Lunom nije iz koristi?

3 min read

Anabela Atijas navodno je insistirala da Marko Miljković preuzme određene finansijske troškove kada je u pitanju Luna Đogani, kako bi dokazao da sa njom nije iz koristi, piše Alo.

Atijas je navodno insistirala na tome da Marko na sebe preuzme plaćanje računa za stan u kome zajedno žive.

– Luna je već po izlasku iz rijalitija imala ozbiljnih problema s majkom zbog odluke da ostane s Markom. Nedelja za nedeljom, netrpeljivost između Anabele i njenog dečka bila je sve gora. Anabela se žestoko protivila tome da Luna i Marko započnu zajednički život, a kada je na sve to čula da njena ćerka dečku nije postavila nijedan uslov kada je prešao kod nje da živi, potpuno je odlepila – kaže izvor.

– Pošto je podrazumevala da Marko plaća komunalije i namirnice, malo je reći da je bila šokirana kada je Luni slučajno izletelo da ide do banke da poplaća sve što treba – tvrdi izvor koji kaže da je u tom trenutku Anabela napravila ozbiljan problem.

Luna Đogani, Marko Miljković

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Nikola Tomić

– Čim je Luna rekla da ide da plati račune, njihov razgovor se pretvorio u pakao. Anabela je urlala na Luni i govorila je da je Markova nemarnost i izostanak osećaja da treba da plaća nešto u stanu jasan pokazatelj koliko je iskorišćava. Nazivala ju je glupačom, budalom i na kraju joj je rekla da više ne želi da čuje za nju dok je s Markom. Spustila joj je slušalicu i satima nije htela da se javi. Jadna Luna ju je sve vreme zvala, ali Anabela nije popuštala – navodi izvor.

– Urlanje majke i njeno spuštanje slušalice Luni je teško palo. Uplašila se da se da Anabela zaista neće želeti da čuje za nju, pošto je nedeljama pre toga njihov odnos bio u baš lošem stanju. Razgovarala je s Markom i na lep način mu je objasnila da njena majka ima pravo da se ljuti i da se donekle slaže s njom. Marko je sve saslušao, namazano tvrdio da je svakako planirao da daje deo novca, a zatim su otišli da poplaćaju sve što treba. Otišli su do pošte koja im je na dvadesetak metara od zgrade, a zatim su slikali svaku uplatnicu i fotke poslali Anabeli – kaže izvor za i ističe da je Lunin plan upalio.

Luna Đogani, Marko Miljković

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Nikola Tomić

– Posle dvadesetak minuta otkako je Luna poslala majci fotografije uplatnica, Anabela ju je pozvala i smirenim tonom objasnila da joj misli najbolje i da želi da Luna bude pored nekog ko će brinuti o njoj kako zaslužuje. Tražila je da čuje Miljkovića prvi put posle dosta vremena i to je Lunu rasplakalo. Sada je sve okej, do sledećeg puta, kada će se Luna pred majkom izleteti i otkriti da u kući drži mušku sponzorušu koju mrzi da radi – zaključio je izvor za pomenuti dnevni list.

Inače, Luna je za Telegraf JETSET rekla da još uvek ne živi sa Markom, već da su često zajedno, ali da svako živi u svom stanu u Beogradu. S tim u vezi, pretpostavlja se da svako plaća svoje račune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!