ASTROLOG POPULARNIJI OD PUTINA DAO PROGNOZU ZA DECEMBAR: Ove LJUDE čeka nešto VELIKO, zavideće im i NAJROĐENIJI
February 21, 2024

ASTROLOG POPULARNIJI OD PUTINA DAO PROGNOZU ZA DECEMBAR: Ove LJUDE čeka nešto VELIKO, zavideće im i NAJROĐENIJI

2 min read

Poznati ruski astrolog Pavel Globa često daje kratke, ali vrlo precizne prognoze za nadolazeće razdoblje. Globa je ovoga puta dao svoje viđenje prosinca pred nama i naveo tri znaka koji će imati najviše sreće u posljednjem mjesecu 2023. godine.

Globa predviđa da će prosinac 2023. biti posebno povoljan i povoljan za Ovnove, Blizance i Vodenjake te da će im donijeti mnogo sretnih trenutaka koji će odagnati sve njihove brige i tuge.

Ovan

Pavel Globa navodi Ovna kao vjerojatno najsretniji horoskopski znak u prosincu. Posebno će imati uspjeha na polju novca, kojih će imati više nego svih prethodnih 11 mjeseci.

Ovan se može nadati različitim dobicima – očekivanim i neočekivanim.

Svi njihovi projekti i ciljevi bit će uspješno završeni, ali bi mogli stradati u socijalnom smislu. Zato Globa Ovnovima savjetuje da više vremena provode s prijateljima i obitelji.

Blizanci

Posljednji mjesec 2023. godine pripadnicima ovog znaka pružit će priliku da ostvare svoje dugoročne profesionalne planove.

Istovremeno, emotivni i ljubavni život bit će obilježen lijepim trenucima i dobrim prilikama. U tom smislu, usamljeni Blizanci konačno mogu upoznati svoju srodnu dušu.

Ne bojte se rizika, hrabro prihvatite sve prilike i pozitivne šanse koje će vam se ukazati.

Vodenjak

Kraj 2023. Vodenjacima donosi naplatu dugova, a osjećat će i pritisak da završe neke ranije projekte i poslovne obveze.

Globin savjet je da ništa od ovoga ne odgađaju i da će im zvijezde u prosincu biti naklonjene te da je to idealna prilika da se sve riješi lako i bez trzavica.

Također, zvijezde im obećavaju susret s novom i zanimljivom osobom koja bi mogla značajno utjecati na njihov budući život.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!