“Baviću se Čolakom tamo gde treba”: Zerina tužila Baneta, pa pomenula i ova dva bivša zadrugara
February 23, 2024

“Baviću se Čolakom tamo gde treba”: Zerina tužila Baneta, pa pomenula i ova dva bivša zadrugara

2 min read

Zerina Heco tokom učešća u Zadruzi imala je turbulentnu vezu sa Banetom Čolakom, te su gledaoci često imali prilike da vide njihove svađe i žestoke sukobe.

Zerina je nakon svega srećna što je sa Čolakom prekinula svaki kontakt, a rešila je i da ga tuži zbog uvreda koje joj je izrekao na njen račun.

– Mogu da kažem samo da nemam šta da komentarišem konkretno što se tiče njega (Baneta). Mogu reći moju stranu, kako sam se ja osećala u rijalitiju… jer je tužba na sudu i jednostavno ne želim da pričam o tim stvarima. Baviću se njim tamo gde treba da se bavim! – rekla je ona voditelju u “Zadruga – Narod pita”, pa nastavila:

Zerina Hećo, Otvaranje novog kluba Podijum u Zemunu.

Zerina Hećo, Foto: ATA Images

– Jeste ta veza bila specifičlna, najblaže rečeno. Mogu samo da kažem da je bilo jako teško i jako naporno. Ali, eto, završilo se, hvala Bogu. Završilo se odavno! Još u novembru, u rijalitiju. Bilo je tako kako je bilo. Ništa nije iscenirano… Svi mogu da daju svog zaključak na osnovu onoga što se vidi… Narod nije glup – ispričala je Zerina oštrim tonom.

Bane Čolak

Bane Čolak, Foto: Nikola Tomić

– Moj advokat je predao tužbu na sud. Sve te stvari koje su se dešavale nakon mog izlaska. Nakon izlaska, nastavile su se bljuvotine od strane njega, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Ja sam lepo odlučila da ja tužim. Zašto bih ja dozvoljavala više ljudima da pričaju takve stvari? To su morbidbne laži! Ja imam porodicu, to mnogi zaboravljaju. Ja na njihove porodice ne zaboravljam jer sam tako odgojena! Zato postoji sud i tu se rešavaju stvari – objasnila je dalje ona pa napomenula da će presuda biti javna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!