Bezobrazni bikini samo što ne sklizne sa Luninih grudi, fanovi poručili Marku: Care, izdrži! (FOTO)
April 16, 2024

Bezobrazni bikini samo što ne sklizne sa Luninih grudi, fanovi poručili Marku: Care, izdrži! (FOTO)

2 min read

Luna Đogani (23) otputovala je sa dečkom Markom Miljkovićem (34) na odmor u Egipat, odakle je počela da “čašćava” fotkama u minijaturnim kupaćim kostimima.

Tako je sada pobednica “Zadruge 2” fotkama i pozama u kojima se slikala “zapalila” društvene mreže i pokazala čime raspolaže.

Ona je prvo pozirala u plavom kupaćem i tom prilikom u prvi plan isturila guzu, dok je na drugoj slici akcenat stavila na duge noge i grudi koje umalo nisu izletele napolje.Play Video

“Znamo Miljkoviću da ti nije lako, ali care izdrži, sam si tražio ovo i držimo ti fige”, napisao je jedan Lunin pratilac.

Luna je od svojih fanova dobila gomilu lajkova, ali i komplimanata na račun izgleda, a svi čekaju da vide kako će Đoganijevoj stajati silikoni koje će staviti po povratku sa odmora.

Luna

Luna pokazala čime raspolaže, Printskrin: Instagram

 Luna je još u oktobru 2018. rekla da odmah po izlasku iz druge sezone Zadruge ide pod nož.

– Fale mi grudi da kad obučem kupaći ili majicu, da to lepo izgleda, a ne da sam ravna ovako! Uradiću silikone i imaću i ja lepe grudi – rekla je Luna, a nakon sugestije Nataše Moskve da ne pretera, Đoganijeva je rekla:

– Ma da, trojku ću da uradim. Neću prevelike i one uzdignute sa velikim bradavicama koje se vide kroz garderobu. Nije mi lepo kad bez brusa nose majice i bradavice se devojkama naziru. Ti si lepe uradila. Sviđaju mi se i grudi Aleksandre Subotić jer deluju prirodno i meko, imaju lep pad, a nisu kao Stanijine i još kod nekih ovde, uzdignute i tvrde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!