“Bila je luda za Slobom, a bila je sa Gastozom”: Vladimir poktačio Lunu, pa pomenuo Kristijana
May 28, 2024

“Bila je luda za Slobom, a bila je sa Gastozom”: Vladimir poktačio Lunu, pa pomenuo Kristijana

2 min read

 Vladimir Tomovic sinoć je bio gost emisije “Zadruga – narod pita”, pri čemu je, između ostalog, komentarisao i učesnike “Zadruge 2”. Na tapetu se našla i Luna Đogani koju je on potkačio u svom izlaganju.

– Ne znam što bih ja odgovarao o Luni i Marku, oni mene u životu nisu komentarisali. Imam ja svoj stav o njima kao paru, kao i o njima pojedinačno, ali oni mene nisu komentarisali. “Zadrugu 1” nisam pratio ne znam šta su tamo radili. Ono što je Luna uradila u “Zadruzi 1” to je katastrofa, bila je sa čovekom koji je oženjen. Ako sudim o njoj po “Zadruzi 2”, ona se pokazivala kao neko ko je za Slobom lud dok sam ja bio unutra. Mene samo zanima kako je ona bila za Slobom luda, a ispostovilo se da je napolju bila sa Gastozom, to mi je jasno. Nije bila najgora u “Zadruzi 2”, mislim samo da je bila pogubljena. Ali ove priče koje se vezuju za nju nisu dobre. Možda je dobra, možda nije, nije na meni da sudim. Ona je bila sva pogubljeno, kao nesrećno pile, tražila se u svemu tome, vukla je velike repove prošlosti, kao ja sada. Mislim da je između Lune i Marka svađa pred finale napravljena namerno – rekao je Vladimir.

Luna Đogani, Marko Miljković, snimanje spota, prekinuo intervju

Marko Miljković i Luna Đogani Printskrin: Telegraf

On je onda prokomentarisao i Davida Dragojevića.

– David mi je pretio, skakao, da će da napravi šou, ja se zahvaljujem obezbeđenju koje me je spasilo od Davida, evakuisan sam na vreme. Ne plašim se nikoga, pa ni Davida. On je o meni posle pričao sve lepo – rekao je Vladimir.

I, na kraju, Kristijana Golubovića.

– Kristijan je mene ničim izazvan provocirao, ja sam mu samo vratio, on mene ne dira, ja njega ne diram. Ja se neću povući kad je istina u pitanju. Ne stidim se ničega, mogu da dobijem batine, ali ću iza svojih stavova uvek da stojim – zaključio je Vladimir.

Pogledajte snimak:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!