“Bili su sami protiv svih”: Goca Džehverović o veridbi sina sa 15 godina mlađom Adrianom
April 16, 2024

“Bili su sami protiv svih”: Goca Džehverović o veridbi sina sa 15 godina mlađom Adrianom

2 min read

Bivša zadrugarka presrećna je zbog veridbe svog sina, a ne krije i da su je u trenutku prosidbe savladale emocije, jer su Savo i Adriana od početka veze bili suočeni sa kritikama zbog razlike u godinama (15).

 Bilo je predivno, emotivno, srećni smo svi zbog veridbe. Sve je bilo sa puno ljubavi, emocija, kako može samo Sava da priredi – kaže Goca za Telegraf JETSET.

– Iskeno, zaplakala sam zbog svega. Njih su kritikovali, bilo je teško, borili su se sami protiv svih. Mnogi nisu verovali u sve to, ali ja sam od prvog dana verovala. Toliko su slični, dva tela, jedna duša. Oni se pogledaju i znju šta misle. Znači da razlika u godinama nije bila prepreka da se ljubav nastavi i da sve bude onako kako može da se poželi – objasnila je Goca.

Teodora Dzehverovic

Sava je na romantičan način zaprosio devojku, 15 godina mlađu Adrianu/Foto: Instagram/teodoradzehverovic

– Sava je uvek pun ideja i iznenađenja, voli da priređuje iznenađenja voljenoj osobi. On je to predložio, a Tea i ja smo se složile, znale smo da će to biti interesantno, lepo, nesvakidašnje… Podržali smo ga u njegovoj ideji. Nadam se da će svadba biti sledeće godine – rekla je bivša zadrugarka.

Goca je otkrila da priželjkuje i Todorinu veridbu, ali da je pevačica još uvek mlada za to.

– Priželjkujem i Teoorinu veridbu, mislim da još uvek nije vreme, ali ako ona odluči nemam ništa protiv. Mislim da je mlada, da bi trebalo još malo da sačeka – kaže bivša učesnica Zadruge.

Teodora, Gordana Džehverović

Teodora sa majkom Gocom Džehverović/Foto: Nikola Tomić

– Ja sam za ljubav, samo da se vole, da ljubav bude prava, jer ja uvek kažem da je prava ljubav nezamenljiva. Novac i bogati plaču, svi su željni svega… Možeš da imaš milione, avione, kamione, ali ono što osećaš u duši, onaj dodir, osmeh, podstrek – to je nezamenljivo, to je najveće čovekovo dostignuće i uvek težim da sve treba da bude iz ljubavi, jer onda sve je lako – zaključila je Goca.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!