BIO JE STRAH I TREPET NA FARMI! KO SE SJEĆA PROKE?:Evo kako danas izgleda, niko ga ne bi prepoznao
December 10, 2023

BIO JE STRAH I TREPET NA FARMI! KO SE SJEĆA PROKE?:
Evo kako danas izgleda, niko ga ne bi prepoznao

1 min read

Nescenarisana TV drama “Ranč” smještena je u amanet u Lisovićima, koji je nakon završetka šou programa zapušten.

U gradu Lisoviću, na više hektara zemlje, napravljen je ranč sa podređenim kancelarijama, na primer, svinjac, štala, silos, atelje, rasadnik, kokošinjac i tor, gde je dvadesetak bile su smeštene poznate ličnosti koje su se nešto duže od više meseci borile za nagradu od 100.000 evra, a gde su boravile bez struje, tekuće vode, koristi od biljaka koje su sami razvili, mleka i mesa domaćih životinja na koje su se zaista fokusirali on.

Dragan Mladenović, koga u celoj populaciji nazivaju vodičem Proka, bio je strah i jeza za članove nescenarističke TV drame i posle mnogo godina, pošto mu je kreacija dodelila ovaj posao.

Nakon sedam puta “Ranča”, koji je bio najgledaniji program ove vrste tokom svih sezona, bio je važan za taj poduhvat i “Agreeable 1” kao regulator imovine. Još jednom, u svakom slučaju, u pratećim sezonama, Proka se nije pojavio.

Proka se potpuno izvukao iz javnosti i počeo da isporučuje svoje piće pod nazivom “Prokovača”, a danas bi ga se malo ko sjetio po pretpostavci da su ga sreli u gradu.

(blic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!