Bivši muž Mitrove ogorčen na njeno ponašanje!
May 24, 2024

Bivši muž Mitrove ogorčen na njeno ponašanje!

1 min read

Zadrugarka je od tog dana na mukama, pošto ni ona sama ne zna da li želi da bude sa Edom ili sa kršnim Crnogorcem, koji ju je za dva dana očarao. Draganin bivši muž Siniša Dragutinović ekskluzivno za Srpski telegraf otkrio je šta misli o ovom ljubavnom trouglu.

– Već šest mjeseci ona mene uošte ne zanima, nemamo nikakav odnos. Što se mene tiče, neka se Dragana je*e s kom hoće, ja s tim nemam problema. Kao što sam na početku rekao, ona me ne zanima, kao ni njeni ljubavnici ili šta su već, ne znam ni ja – rekao je Siniša za naš list, pa dodao:

– Ja sam ozbiljan čovjek i neću da budem dio njihove bolesne igre, meni ovo ne treba. Evo, trenutno sam na putu, živim svoj život i ne želim da pričam o njoj. Vjerujte mi da je ovo posljednji put da bilo šta komentarišem vezano da dotičnu osobu – završio je Dragutinović.

Podsjećamo da je Dragana dok je bila u braku sa Sinišom pričala kako ju je on maltretirao i psihički i fizički, kao i da joj je bio nevjeran, zbog čega je riješila da mu vrati istom mjerom, pa ga je poslije samo sedam dana braka prevarila sa drugim muškarcem. Mitrovljeva i Dragutinović su trenutno u brakorazvodnoj parnici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!