“Bolje je da budemo prijatelji sa beneficijama”: Anabela otkrila nepoznate detalje nakon razvoda
April 17, 2024

“Bolje je da budemo prijatelji sa beneficijama”: Anabela otkrila nepoznate detalje nakon razvoda

1 min read

Pevačica Anabela Atijas nedavno se razvela od 11 godina mlađeg Andreja Atijasa nakon 7 godina braka. Nakon razvoda njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, a Andrej je o svojoj bivšoj ženi imao samo reči hvale.

– Izgleda da je sve po zasluzi, pa sam verovatno i ja to zaslužila i hvala mu na tome. Meni je drago. I stvarno ovom prilikom, evo… postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati. Ne znam ni zašto ni kako. Negde je on… jedna od mojih srodnih duša, koja će na moju sreću ostati uvek tu u blizini. Jednostavno je izgleda bilo suđeno da pre budemo prijatelji nego ljubavnici – ispričala je ona Sanji Marinković, koja je odmah istakla da se Andrej poneo veoma džentlmenski, iako je braku došao kraj.

Anabela Atijas, Andrej Atijas

Anabela i Andrej Atijas, Foto: Nikola Tomić

– Što se tiče jurišanja, on je za mene bio i ostao najhrabriji, kada sam ja u pitanju. Nijedan me muškarac nije tako osvajao, kao on – otkrila je Anabela.

– Danima sam bila kao da mi je neko umro. Ni sad mi nije svejedno. Prvih dana, kada je bilo najkritičnije, bili smo bliski. Satima smo pričali… Bolje je da budemo prijatelji, možda prijatelji sa beneficijama – izjavila je pevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!