Božo Vrećo nastupio u se*si haljini golih leđa, a tek da vidite visinu štikli (FOTO)
June 24, 2024

Božo Vrećo nastupio u se*si haljini golih leđa, a tek da vidite visinu štikli (FOTO)

1 min read

Božo Vrećo (35), bosanskohercegovački umetnik, izvođač i autor tradicionalnih pesama i sevdalinki, sinoć je, u sredu 7. avgusta nastupio u Šibeniku, gde je publiku razgalio svojom interpretacijom.

Majstorski i emotivno otpevanim sedvalinkama oduševio je publiku koja ga je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Vrećo je od početka svog javnog pojavljivanja bio neko ko je svojim stajlingom privlačio veliku pažnju čitavog Balkana, a na jučerašnjem nastupu Božo je opet izazvao reakcije.

On je obukao dugu zelenu haljinu, golih leđa, kojom je istakao svoje mnogobrojne tetovaže.

 Dragi moji, kako opisati prelep koncert u voljenom Šibeniku, prepun Sv. Mihovil ljubavi, rasplakali ste me, do ridanja, vaše ovacije, svi na nogama i gromoglasni aplauzi, toliko divne energije i uživanja – počeo je Vrećo.

– Hteo sam da se zahvalim mojoj fantastičnoj publici koja me toliko voli, koncert je to koji ćemo dugo pamtiti, rekli ste mi najdivnije reči, obasuli me poklonima i cvećem, a ovaj put je na mom koncertu bila i veridba, sve je bilo preemotivno od početka do kraja, sretan sam i voljen – poručio je Božo nakon koncerta.

Inače, pevač je trenutno na velikoj turneji, a za sada je održao spektakularne nastupe u Berlinu, Minhenu, Beču i Australiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!