Bukti rat! Lukas: Ti si najveći ljubitelj banana! JK: Narkodileri i ku*ve ti nisu prijatelji! (FOTO)
May 19, 2024

Bukti rat! Lukas: Ti si najveći ljubitelj banana! JK: Narkodileri i ku*ve ti nisu prijatelji! (FOTO)

3 min read

Jelena Karleuša i Aca Lukas javno su zaratili, nakon što je on našao za shodno da je javno ispljuje pošto je ona pokazala negodovanje zbog isticanja rođendanskog slavlja biznismena Dragoslava Ilića.

– Samo u banana državi Srbiji možete pročitati hvalospeve o narkodilerima i kriminalcima, te romantične tekstove o njima, pevačicama koje im pevaju na rođendanima i svadbama, šta su jeli i šta pili… Sve dok se najgori šljam promoviše u “biznismene, elitu i gospodu” obrazovani mladi ljudi će bežati odavde glavom bez obzira – napisala je.

Nedugo zatim, usledio je javni odgovor Ace Lukasa. On ja objavio njenu objavu, uz sledeću poruku:

– Ne znam zašto se neke “persone” bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji “banana”! Jeco, između ostalih i ja sam gost na rođendanu kod mog druga i vrlo uspešnog biznismena, i trgovca naftom koja, koliko ja znam, nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korisćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin – počeo je Lukas.

Aca Lukas

Aca Lukas, Foto: Nikola Tomić

– Kada te branim, znam zašto to radim, a ti bi trebalo da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na određene osobe, jer ispadaš veoma kontradiktorna. Kada se samo setim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gde ne pripadaju! – nastavio je.

– Drži se ti ove banana države, jer samo još ovde mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine koje sve češće, ničim izazvana, praviš. P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od retkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si preterala sve mere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A i smešni! – napisao je Lukas.

Jelena Karleusa, Aca Lukas

Jelena Karleuša i Aca Lukas, Foto: ATA Images

Očekivano, Jelena nije ćutala i ostala nema na reči kolege i dojučerašnjeg prijatelja.

– Odakle ti ideja druže da mi ise obraćaš preko Instagrama?! Imaš moj broj ako te je nešto toliko zabolelo (?!). Ili si morao javno da dokažeš lojalnost za par litara te “nafte” iz Venecuele na koju ti radiš – počela je Jelena, uz nekoliko smajlija koji plaču od smeha.

– Ko tebe dira?! Je*em ti tvoju karakternu crtu kada napadaš jedinog pravog prijatelja kog imaš. Narkodileri i te ku*ve ti nisu prijatelji. Oni ti nikada neće reći istinu u lice kao ja. Oni te tapšu po ramenu, a iza leđa ti govore najgore dok sipaš tu naftu u rezeroar. Ali tvoj izbor – nastavila je.

Aca Lukas, Jelena Karleuša

Jelena i Aca u vreme učestalih druženja, Foto: Twitter/@karleusastar

– Vidi, ja ti nisam drugarica seljanka da ne znam da odgovorim, meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gde ćeš bre biciklom na Rusiju? Očekujem kao i uvek tvoje izvinjenje i da ti ovako nešto više nikada nije palo na pamet – dalje je napisala Jelena.

Evo i kompletne poruke:

Jelena Karleuša Aca Lukas

Jelenina objava, Printskrin: Instagram/karleusastar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!