Ceca prvi put progovorila o neuzvraćenoj ljubavi: “Bila sam preveliki zalogaj”
February 21, 2024

Ceca prvi put progovorila o neuzvraćenoj ljubavi: “Bila sam preveliki zalogaj”

2 min read

Folk zvezda Ceca Ražnatović vešto krije svoj privatan život pogotovo kada je reč o ljubavi, međutim, sada je na iznenađenje mnogih progovorila o neuzvraćenoj ljubavi.

Iako mnnogima verovatno zvuči neverovatno, i Ceci se u prošlosti dešavalo da naiđe na neuzvraćenu ljubav.

– Naravno da se dešavalo, i ja sam ljudsko biće. Ali, ne da nisam bila voljena, nego da sam bila preveliki zalogaj. Postoje ljudi koji ne mogu da se nose sa tim javnim životom. Ovo je moj izbor – izjavila je Ceca.

Ceca i Bogdana, Anastasija Ražnatović, rođendan

Ceca Ražnatović/Foto: Nikola Tomić

I Veljko i Anastasija krenuli su stopama svoje majke i oboje su zakoračili u svet muzike, a ona smatra da imaju pravo na svoj izbor u svakom pogledu.

– On je mladić koji ima 22 godine i ima pravo na izbor. Mene moji roditelji nisu sputavali kada sam pravila izbore. Imati slobodu mnogo znači za formiranje ličnosti. I ja sam imala svoje momente i znala sam da razbijem i nos i glavu. Ja ne mogu ceo život da trčim za svojom decom i postavljam jastuk. Moj sin ređa pobede. Daće Bog da tako i ostane. Ja sam, a da nisam pitala, u taj javni svet uvukla i svoju decu. Anastasija je od malih nogu pokazivala afinitet prema muzici. Nisam pokušala da je sprečim, jer je muzika najlepša profesija kojom može da se bavi. Ja muziku doživljavam kao vasionu. Nepregledno, lepo i možete da se igrate, da filtrirate svoja osećanja. Meni muzika mnogo znači – iskreno je rekla Ceca.

Proslava rodjendana Nikole Bojovica

Anastasija i Veljko Ražnatović/Foto: ATA Images

I folk zvezda se kao i svako živo biće nosila i nosi sa životnim usponima i padovima, a u njenom slučaju ne važi ona stara izreka “što vas ne ubije, to vas ojača”.

– Moj život je kao medalja koja ima mnogo strana. Što se karijere tiče, to je čisto zlato, privatni život mi je imao ogromne oscilacije. Trudila sam se da dobro plivam u životnim cunamijima. Ja ne verujem u onu: “Što vas ne ubije, to vas ojača.” Apsolutno nije tačno. Jer, što vas ne ubije, hvala Bogu što vas nije ubilo. Ali vas nije ni ojačalo, nego vas je dobro prodrmalo i dobro potreslo i dobro istresiralo. Nisam smela da pokleknem zbog svoje dece – zaključila je Ceca za Srpski telegraf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!