Ceca u tajnoj vezi sa biznismenom: Svi detalji romanse o kojoj niko ne zna
June 15, 2024

Ceca u tajnoj vezi sa biznismenom: Svi detalji romanse o kojoj niko ne zna

2 min read

Da li je pjevačica sada u vezi ili nije, hoće li se ponovo udati i ko će ukrasti njeno srce, otkrio je za VIP magazin astrolog Dušan Veličković.

– Ceca će poslije mnogo godina dati sebi oduška i zaljubiti se. Ona iza sebe ima napornih deset godina, a od maja ove godine sve joj kreće nabolje. Djecu je izvela na pravi put i sada je vrijeme da se okrene sebi. Od maja ove godine, sve što bude radila, radiće sa mnogo uspjeha. Pošto je progresivni Mjesec ušao u planetu Lava, Ceca će napokon moći da se opusti i prepusti u ljubavi. Ove godine u septembru mogla bi potpuno da odlijepi za nekim. Osim ljubavi, čeka je veoma povoljna godina što se tiče posla. Ona i sada ima veliku popularnost, ali ove godine joj se smješi još veća naklonost publike – kaže Veličković za VIP i dodaje da će se Ražnatovićeva preseliti u Ameriku.

– Već duže vrijeme Ražnatovićevoj stoji da će biti povezana s Amerikom. Ona bi tamo bila najsrećnija i mogla bi da nađe muškarca svog života. Međutim, pošto je mnogo vezana za našu prijestonicu, ako joj se ljubav desi na američkom kontinentu, ona će živjeti na relaciji Amerika-Beograd. Ipak, ukoliko ne bude u Americi, ona će u našoj zemlji naći čovjeka koji će je potpuno opčiniti. Zbog Venere, koja joj je u Raku, Ceca je pravi kućni i porodični tip i jedva čeka ponovo da bude zaljubljena i brine o nekom muškarcu. Naime, njeno srce može da osvoji samo šarmantan i veoma inteligentan muškarac. Takav čovjek može da bude samo iz svijeta biznisa koji ima samopouzdanje i držanje da se nosi sa ženom kao što je Svetlana – kaže Veličković i dodaje:

– Ona je preveliki zalogaj za kolege i neke političare, a naravno ni ona nikada ne bi mogla da bude sa takvim ljudima. Ceca želi jakog muškarca, a takvog će i naći. Onog kojeg može slobodno da uvede u kuću i predstavi ga svojoj porodici. Septembar ove godine je za nju idealan da se zaljubi i osjeti leptiriće, a početkom sljedeće godine će tu vezu ozvaničiti i svog muškarca predstaviti u javnosti. O udaji je još rano da se priča, ali i to može da se desi jer će pjevačica napokon naći istinsku ljubav poslije smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana – tvrdi Dušan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!