CECU STE ODMAH PREPOZNALI, A ZNATE LI KO JE OVA ŽENA S NJOM NA SLICI: Samo rijetki odmah pogode
June 15, 2024

CECU STE ODMAH PREPOZNALI, A ZNATE LI KO JE OVA ŽENA S NJOM NA SLICI: Samo rijetki odmah pogode

1 min read

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić jedna drugoj najveća su podrška, a tako je još od kada su bile djevojčice. O njihovoj bliskosti svjedoči i do sada neviđena fotografija iz mladosti koja ovih dana kruži društvenim mrežama.

Fotografije na kojima je Ceca Ražnatović djevojka u posljednje vrijeme često se mogu vidjeti na društvenim mrežama, međutim, fotografija njene sestre Lidije iz tog perioda prava je rijetkost.

Lidija Ocokoljić, Cecina najveća podrška i oslonac danas je atraktivna plavuša, ipak, na opšte iznenađenje javnosti, nekada nije izgledala tako.

Na fotografiji iz mladosti, koja ovih dana kruži društvenim mrežama Ceca i Lidija izgledaju kao sestre bliznakinje, obe smeđe, sa retro frizurama i odjevene u stilu devedesetih.

https://www.instagram.com/p/CNrZyo6hlpA/

O odnosu sa sestrom Ceca je svojevremeno ovako govorila:

– Najveći dar koji sam pored djece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smijeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tjera me na smijeh kada nije sve baš najsjajnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!