Ćerka je pokojnog Mikija Jevremovića, muž joj je hapšen zbog droge, a ona sad ulazi u Zadrugu
April 21, 2024

Ćerka je pokojnog Mikija Jevremovića, muž joj je hapšen zbog droge, a ona sad ulazi u Zadrugu

2 min read

Jelena Jevremović (38) potencijalna je učesnica “Zadruge 3”, a pre nekoliko dana bila je na razgovoru i pregovorima oko ulaska u rijaliti!

Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića u Zadrugu želi da uđe kako bi zaradila novac i opet se vratila muzičkoj karijeri, koju je zapustila i zbog bivšeg muža Predraga Nedeljkovića, koji je predve godine uhapšen zbog posedovanja velike količine droge i oružja.

Jelena je pre nekoliko dana bila na televiziji Pink, na pregovorima, a čak se i slikom pohvalila sa lokacije na kojoj se nalazi.

– Godinama je sa bivšim suprugom i dva sina živela u inostranstvu. Radila je neke druge poslove. Međutim, kada su se vratili u Srbiju, nastali su problemi sa suprugom, koji je zbog nelegalnih radnji završio u zatvoru, a ona je zbog njegovih laži i obmana podnela zahtev za razvod braka, koji se okončao pre nekoliko nedelja – otkriva izvor.

Jelena Jevremović

Jelena Jevremović, Foto: Instagram/jevremoviceva

Jelena i Predrag imaju dvoje dece, sinove Lazara – kojem u septembru počinje škola – i Tadiju koji kreće u predškolsko.

Inače, Predrag Nedeljković nedavno je osuđen na osam godina zatvora zbog prodaje droge i oružja.

Nedeljković je iza rešetaka proveo dve godine, a trenutno je na izdržavanju kazne kućnog zatvora, nakon čega će biti premešten u zatvor u Požarevcu.

Jelena Jevremović

Jelena Jevremović, Foto: Instagram/jevremoviceva

Predrag je 1. juna 2017. priveden sa dvojicom saradnika, a policija je kod njih pronašla 20 kilograma marihuane, 180 grama kokaina, četiri pištolja s prigušivačem i tri puške.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!