“Čije god da je dete, neće ga roditi!” Marija saznala detalj koji menja sve, Miljana želi DNK test
April 16, 2024

“Čije god da je dete, neće ga roditi!” Marija saznala detalj koji menja sve, Miljana želi DNK test

1 min read

Sinoć je tokom emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” nastao potpuni haos kada se saznalo da postoji mogućnost da Lazar Čolić Zola nije otac deteta Miljane Kulić.

Zola je otkrio kada je Miljana uzela tabletu za “dan posle”, nakon čega je Bojan Tomović izjavio kako je on otac bebe koju Miljana nosi. Miljanina majka je pobesnela na ovo i papreno svima odbrusila, te tvrdila kako će njena ćerka otići na kiretažu.

Vi, bre, niste normalni! Pi*ka vam materina! – pobesnela ja Marija, a Zola je otkrio kako je poslednji odnos sa Miljanom imao 5. septembra, a onda je počela polemika oko toga.

Marija Kulić

Marija utvrđuje detalje Miljaninog nalaza/Printskrin: TV Pink

– Čije god da je dete – šta mene briga čije je dete – ona ide na kiretažu! Bitno je da ona to nikad neće da rodi! Šta me briga čije je dete?! Vi niste bili u vezi, ona je bila slobodna. Milane, eliminišite gluposti, ovo je sigurno! – vikala je Marija.

– Ne možeš ti reći da ona neće roditi dete! – rekao joj je Zola, a onda se povela priča o utvrđivanju očinstva.

Marija Kulić, Miljana Kulić, Zola

Miljana i Zola u sukobu sa Marijom/Printskrin: TV Pink

Zoli su se sve vreme tresle ruke, a Marija nije odustajala od svog stava, kao ni Miljana. S druge strane, Bojan je ostajao pri svome da je on otac deteta.

Pogledajte snimak prepirke:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!