ČUVAMO DEBILA OD 23 GODINE! NINA IMALA NAPADE ZBOG NJE, ANDREJ DAVAO PARE: Anabela sela sa Gagijem, osuli po LUNI! VIDEO
June 18, 2024

ČUVAMO DEBILA OD 23 GODINE! NINA IMALA NAPADE ZBOG NJE, ANDREJ DAVAO PARE: Anabela sela sa Gagijem, osuli po LUNI! VIDEO

2 min read

Ja sam ostala bez posla, razvela sam se. Ti si rekao da će Nina dobijati po 150 evra mesečno. Nije dobila. Ti nas nisi obezbedio. Ne nas, njih dve. Auto je isplaćen do zadnjeg dinara. Andrej je prodao stan i do dinara platio auto i još je rekao: “Hoću da pomognem Luni”. Htela je da kupi stan, nije imala dovoljno”, govorila je Anabela, pa iznela informaciju da je njena ćerka Nina bila veoma loše.

FOTO: PRINTSCREEN

“To ni ti nisi znao. Tek sad kad je počela (Nina) da doživljava panične napade sa psihologom u razgovoru je rekla šta joj se dešavalo, da su joj deca snimke i slike pokazivali njene (Lunine) p*rno akcije”, otkrila je Anabela.

“Ja sam joj rekao da pripazi na sestre”, rekao je Gagi.

FOTO: PRINTSCREEN

“Ja neću da se pravdam, imala sam prava da se osećam loše. Brak mi je bio jako loš. Andrej je bio jako loše”, otkrila je Atijasova, pa dodala:

“Ovo nije moje dete, ja se od ovoga ograđujem. Smatram da je ozbiljan kandidat za ozbiljnu hospitalizaciju. Ona nije dobro. Ona je patološki lažov. Ona nije lažov od rođenja, ona je obolela. Postaje ista kao svoj dečko. Meni priča “Ti si njoj bio najomraženija osoba”. Nisam gledala ni Zadrugoviziju, ona meni plače, vrišti 2 sata kako joj se ne ulazi. Ja sedim u Sloveniji, pored mene sedi Andrej, tamo sam bila da se lečim. Rekla sam joj “Nemoj tako, reći ćeš mu kad izađe”. Toliko je bila ljuta, proklinjala je dan kad je potpisala ugovor. Naša ćerka je lažov patološki. Da bi kad je ušla tebi rekla da sam ja kriva za sve”, rekla je Anabela svom bivšem mužu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!