“Da li se pita gde mu sin spava?” Dragana Mitar uznemireno otkrila kroz šta prolazi sa mužem (VIDEO)
April 20, 2024

“Da li se pita gde mu sin spava?” Dragana Mitar uznemireno otkrila kroz šta prolazi sa mužem (VIDEO)

2 min read

Učesnica Zadruge 2 Dragana Mitar u emisiji “Zadruga – narod pita” otkrila je detalje odnosa sa i dalje zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem koji ju je, dok je bila na moru sa sinom Jovanom, izbacio iz stana.

U program se uključila gledateljka koja je podržala bivšu Modelsicu i osudila Sinišino ponašanje, a potom je Draganu otvoreno pitala o stavrima koje je iznela dok je boravila u Zadruzi.

– Da li misliš da su neke tvoje priče u Zadruzi uticale na Sinišino ponašanje? – pitala je gledateljka.

– Ja sam mogla da uđem u Zadrugu, da lažem sve, da ćutim, kao što to neki takmičari rade. Trebalo je davnih dana da presečem sa takvim čovekom i mislim da greške koje sam napravila, radila sam na svoju štetu. Nijednu grešku nisam napravila, a da on nije započeo prvi. Meni se sudi kao da sam ratni zločinac, a njegovo se sve opravdava. Meni je to grozno i užasno – kaže Dragana.

Dragana Mitar

Dragana Mitar, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bivša zadrugarka bila je vidno uznemirena dok je govorila o sinu Jovanu i tome kako je na njega uticala cela situacija sa njom i njegovim ocem.

– Ja želim svoje dete da zaštitim. Da li se on pita gde Jovan spava večeras? Moj sin spava kod mojih roditelja. I ja tamo spavam. Nije problem, naći ćemo stan, proći će sve to. Neću da pravim žrtvu od sebe, ja neću da dozvolim da me sroza i neću da dete ispašta zbog oca. Da misli na svoje dete, ne bi ovo radio – počela je Dragana.

Dragana Mitar, Siniša Dragutinović

Dragana Mitar sa suprugom Sinišom/Foto: Facebook/Siniša Dragutinović

– Ja se trudim da zaštitim Jovana. On nije više mali, ima pet godina. Pita me: “Šta tata radi? Kakve su to kese? Je l’ to mene tata izbacuje?”. Ja ništa ružno Jovanu nisam rekla. Rekao mi je da više ne želi da tata dolazi. Mi ćemo promeniti mesto boravka, a ja ga svaki dan pitam da li želi da se čuje sa tatom. On ne želi. Dete se pored njega ne oseća prijatno, kao da je sa nekim strancem, a ne da je sa svojim tatom…

Dragana Mitar

Dragana Mitar, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

– Čovek četiri meseca nije dao pare za alimentaciju, on se ne pita da li imamo za vrtić – rekla je bivša Modelsica kroz suze.

– Meni je jasno. U prethodnom braku su njegova deca tako odrastala. On decu kupuje igračkama i novcem. To je čovek drvo. Neko ne može da ima decu, a onda Bog da nekome ko to ne zaslužuje – rekla je Dragana.

Šta je sve Dragana rekla pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!