“Daj, ovo prelazi svaku granicu!” Dara u 44. godini pokazala gole grudi ispod providnog kombinezona
April 21, 2024

“Daj, ovo prelazi svaku granicu!” Dara u 44. godini pokazala gole grudi ispod providnog kombinezona

1 min read

Dara Bubamara (43) često se opasno zaigra u sređivanju i korigovanju svojih fotografija, pa umeju da iznenade njene paparaco fotografije sa mora, na kojima se vidi u realnom svetlu.

Ovaj put Dara se opet fotkala tip-top sređena, na moru, a iako je fotka očigledno obrađena, jedan detalj je promakao. Radi se o tome što je Bubamara pozirala u providnoj haljini, pa je dve fotografije u istom izdanju objavila, ne mareći što je na obe pokazala previše.

Darine grudi jasno se vide, što je izazvalo brojne komentare.

“Joj Radoja, da sam konobar u tom lokalu morao bih probati da te polijem sa nečim, pa da ću otkaz dobiti”, “Vide ti se si*e, bre! Sramno, propala estrada”, “Jesi ti to bez grudnjaka? Top si”, “Daj, bre, ovo prelazi svaki nivo… Ima dete. bolje izbaci golu sliku i ćao”, “Daro, pretera ga sad”, “Dobre jabuke”, “Znaš da uživaš”, “Sramotno jako, šta će to dete posle od takvog roditelja da nauči? Sramota živa, bolje da si se ošisala na ćelavo”, “Mogla si i bez te mreže da se slikaš, i ovako ti se vide kao kod krave, više jadno i bedno. Nemate smisla vi sa estrade, zaista”, “Daro, ljubim ti te sočne blizance što imaš na sebi”, neki su od komentara.

Na drugoj fotografiji takođe se sve providi:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!