Dalila nije ni ušla u Zadrugu, a već glumi zvijezdu? Evo šta je tražila da joj obezbijede svako jutro, a Dejan neće ni da čuje za majku
April 21, 2024

Dalila nije ni ušla u Zadrugu, a već glumi zvijezdu? Evo šta je tražila da joj obezbijede svako jutro, a Dejan neće ni da čuje za majku

1 min read

“Istina je da ulazimo, dogovorili smo se, očekujte nas 6. septembra. Ja ne mogu o stavkama ugovora da pričam, ali sve što smo tražili Pink televizija nam je obezbijedila i zato nasm imaju kao svoje takmičare. Tražila sam doručak u krevetu, da Dekiju to svako jutro obezbijede i da on to meni donese sa ružom.

“O Aleksandri Subotić zaista nemam nikakvo mišljenje, iskreno da kažem, očekivala sam da ću dobiti izvinjenje od te djevojke, nisam ga dobila, ne moram ga ni dobiti. Ja sam rekla da sam Davida najstrože osudila zbog takvog ostavljanje nje, to sam svuda rekla. Ne dozvoljavam da se na mojim komentarima Aleksandra negativno komentariše, pogotovo kada smo postavili sliku “pomirenja” onda su krenuli ljudi da pišu za nju “neka ste se riješili kobile”, ja sam rekla da ću takve komentare blokirati”, rekla je Dalila.

Dejan Dragojević otkrio je u kakvim je zaista odnosu sa majkom Biljanom Dragojević.

– U nikakvom. Nema nikakve promjene na tom polju. Moglo je da bude promjene onog dana kada me je rodila 18.06.1995. godine, međutim, 18.06.2019. nije se pojavila kada je bila pozvana na rođendan da dođe kod nas u Bosnu. Međutim, nije došla, i tu je stavljena skroz tačka – rekao je Dejan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!