Dalila u ratu sa svim zadrugarima, dobila po nosu od Miljane Kulić! (VIDEO)
April 20, 2024

Dalila u ratu sa svim zadrugarima, dobila po nosu od Miljane Kulić! (VIDEO)

2 min read

Rijaliti učesnica Dalila Dragojević je prije nekoliko večeri u Zadrzi rekla da je priča zadrugarke Milice Kemez možda lažna i izmišljena kako bi Milica došla do pobjede. Milica je bila veoma potrešena zbog toga, izašla je napolje i plakala, a pored nje se našla vidno uznemirena Miljana Kulić, koju je sve ovo takođe pogodilo i zato je od Marije, njene majke tražila da Milicu nakon rijalitija povedu da živi sa njima. Sinoć je u Zadruzi pušten upravo ovaj klip kada one plaču za stolom, a Miljana je nakon ovog klipa ušla u raspravu upravo sa Dalilom.

Došli ste sa vašom pričom mislite da je to najtužnije, pa ste se našli da kažete kako je to možda izmišljeno – rekla je Marija Dalili.

– Vi možete da radite šta hoćete, nećete od mene napraviti monstruma pokušavale ste to i u prošlom rijalitiju – rekla je Dalila.

Nakon što su potrošile argumente, počele su da vrijeđaju jedna drugu, pa je Dalila nazvala Miljanu psihičkim bolesnikom. Miljana joj je prišla i rekla da ona ne može njoj tako da maše prstom ispred nosa i da ako tako nastavi i ona će njoj prijetiti prstom.

Onda je pokušala da joj demonstrira kako bi to izgledao, ali nije dobro procijenila pa je okrznula Dalilu po licu.

– Udarila me, udarila me, Milane Miljana me je udarila – vikala je Dalila, a Milan je rekao da produkcija sve gleda.

– Ćuti bre, bila si sa svima i sa Mladenom, nije te j*bao samo ko nije stigao. Tebi deset k*raca nije dovoljno, a ovog Dejana si dobro dresirala, odvojila ga od porodice – vikala je Miljana.

– Ja našla pravog, ti nisi nikog našla pa ti krivo. Bolesnice jedna, prijavljuješ oca policiji, otac ti tuče majku, majku si udarila u drugoj sezoni – uzvratila je Dalila.

– Odrekla si se majke. Bila ti je podrška sada nije – pokušala je Marija da je isprovocira.

– Moja majka nije u rijalitiju, ko kaže da me se odrekla. Vi ste obe bolesne, samo da se produkcija oglasi, da vidim šta ću da ti uzmem zbog ovog udarca – vikala je Miljana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!