DARKO LAZIĆ OTKAZAO VJENČANJE – BARBARA SE ODMAH OGLASILA: “Ja sam svoje završila”
April 21, 2024

DARKO LAZIĆ OTKAZAO VJENČANJE – BARBARA SE ODMAH OGLASILA: “Ja sam svoje završila”

2 min read

Par je trebalo da se vjenča na proljeće, ali se to neće dogoditi…

Pjevač Darko Lazić je prije nekoliko godina sagradio sebi kuću u rodnom selu Brestač, ali njegova vjerenica Barbara Bobak kaže da ne želi tamo da živi.

– Ta kuća u Brestaču je jako lijepa i ja sam njemu rekla žali bože te kuće i uloženih para. Ali on je imao želju da napravi sebi kuću u selu, i dobro, to je lijepo. Mogla bih tamo da živim za dvadeset godina, kada mi bude dosta svega. Realno, to mjesto je daleko mnogo, od svega, a nama je posao takav da treba aerodrom da nam bude blizu. On će još da sredi tu kuću pa ćemo da je koristimo ovako, preko ljeta, ali za sad nećemo da živimo tamo – rekla je pjevačica za “Star” i dodala:

– Planiramo da živimo gdje nam dune, imamo mogućnosti da kupimo nekretninu gdje god želimo. Možda uzmemo kuću u blizini Novog Sada, tačnije da napravimo kuću. Možda u nekom periodu živimo i malo preko. Darko ima češke papire, pa se ja zbog toga i udajem za njega. Šalim se malo, nemamo ništa određeno.

Par je prvobitno planirao svadbu ovog proljeća, ali se vjenčanje ipak neće tada odigrati.

– Darko je rekao da će on sve da organizuje, tako da se ja ne miješam. On ulazi u raznorazne poslove i moraćemo da sačekamo sa tim, jer ima drugih prioriteta. Meni nije bitno ništa, apsolutno ništa, jedino mi je važno da imam lijepu vjenčanicu i dobru muziku. Ja sam svoj spisak gostiju napravila i svoj posao završila. Kad bude trebalo naći ću vjenčanicu i to je to. Ispada kao da sam ja muško, a on žensko u ovoj priči, ali tako je, takva sam – objasnila je Barbara.

Ona se osvrnula i na odnos sa Darkovom bivšom suprugom Anom Sević, sa kojom pjevač ima kćerku Lorenu.

– Ana i ja komuniciramo kada treba da pokupimo Lorenu. Nije često kod nas, zbog škole, kad može i ima raspust, ona je sa nama. Lijepo se slažem sa njom, kvalitetno provodimo vrijeme i to je to – rekla je ona.

Darkova bivša vjerenica Marina Gagić zabranila je da njihov sin Aleksej bude u Barbarinom prisustvu, a pjevačica sada kaže da Gagićevu ne želi da komentariše.

– Upoznala sam Alekseja i tu bih stavila tačku, ne želim da pričam na tu temu uopšte i nerviram se kad mi se postavljaju takva pitanja. Nije istina da nemam lijepo mišljenje o njoj, ja nemam uopšte mišljenje, to je sve što ću da kažem, jer me ne zanima ni tema, ni ta osoba – rekla je Barbara Bobak za pomenuti medij.

novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!