David pobjegao u Zadrugu zbog dugova: Ani ne smije da prizna da više nemaju luksuzni stan u kojem su živjeli
June 24, 2024

David pobjegao u Zadrugu zbog dugova: Ani ne smije da prizna da više nemaju luksuzni stan u kojem su živjeli

3 min read

– David ne može da izdrži troškove. Pozajmljivao je na sve strane, glumi da su puni para samo da ugodi Ani, plaši se da će ga ostaviti kada vidi da nije na nivou frajera koje je do sada imala. Istina, Ana dosta pomaže, široke je ruke i dosta pomaže jer lijepo zarađuje, a samo ona zna kako i odakle joj toliki novac. Iako se prije ulaska dogovorila sa Davidom da ne ulazi, on je međutim molio da ga uvedu jer, osim što mora da zaradi pare za život poslije rijalitija, mora i da vrati dugove jer ga jure na sve strane. Stan koji su iznajmili u bloku A, David je otkazao odmah po ulasku u rijaliti, a ona o tome nema pojma. Ma ne smije da joj kaže. Zna da bi poludjela i da bi se odmah posvađali – kaže izvor blizak paru.

Dodatnu pometnju Ani i Davidu unijeće i ulazak Karađorđa Subotića i njegove kćerke Aleksandre.

– Aleksandrin ulazak napraviće haos u Zadruzi. Ana će se osjećati ugroženom, kao i svi oni koji smatraju sebe favoritima, a među njima je i Miljana. Drago mi je da su David i Ana tamo zajedno. Ja im želim svu sreću ovog svijeta. Mene je nervirao samo dok je pravio budalu od Aleksandre – kaže Karađorđe i objašnjava kako nakon svega što je uradio njegovoj kćerki i dalje podržava Davida:

– Nije David ništa uradio Aleksandri, uradila je ona sama sebi. Ne može niko da vas uništi tek tako. I ona je kriva. Dok je ta ljubav trajala bilo je sve u redu. Onog trenutka kada je on otišao u Ameriku i ostavio je ovdje, ta ljubav je završena, ali ona to nije htjela da prihvati. David je ozbiljan manipulator koji je nagovarao Aleksandru da fizički nasrće na ljude u rijalitiju, samo da bi je sklonio. Sa Anom ne može tako ona ima karakter i stav za razliku od Aleksandre. Ona je djevojka iz visokog društva, druži se sa Sorajom, koja je vrelo promućurna, pa je svašta naučila uz nju i ne može svako da je vrti oko malog prsta.

Ipak, Karađorđe smatra da će David i Anu iscijediti finansijski kao što je Aleksandru.

– Kockar ne bira načina da dođe do para. David je kockar, a ovaca za šišanje uvijek ima. Kockari su virtuozi kada se treba snaći za pare. Aleksandra je na njega pukla silan novac. Maksimalno ju je iskoristio.

Karađorđe tvrdi da je David i te kako upoznat sa onim čime se Ana bavi, ali da mu sve odgovara jer mu treba novac.

– Ona manipuliše određenim budalama. Lijepe se za nju kao na lijepak. Uložila je u sebe maksimalno. izgleda top skroz se uradila i ima bogatu klijentelu. Nije to pros..tucija, ovo je još opasnije. David je naravno podržava u tome jer mu je bitnije da ima za kazino nego čime se ona bavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!