David zaprosio Anu Korać: Izvadio prsten na brodu, ona vrištala od sreće
February 21, 2024

David zaprosio Anu Korać: Izvadio prsten na brodu, ona vrištala od sreće

2 min read

Ana Korać rekla je da Davidu Dragojeviću, kada ju je zaprosio na putovanju u Istanbulu. Njih dvoje uživali su na brodu, igrali uz muziku, a David se u jednom trenutku spustio na koljena i izvadio prsten.  Bivša rijaliti učesnica počela je da vrišti i grli svog izabranika, a prva im je čestitala Luna Đogani.

“Neko ko je mogao da bude šta poželi, a odluči da ostavi sve to po strani, sve svoje potencijale i ambicije, samo da bi putovao nevidljiv uz onoga u koga vjeruje… Koga je odabrao..Koga voli. Takve hrabrosti preispituju samo kukavice, nezrele i zauvijek zavisne od drugih. Takvo odricanje neće vidjeti oni koji se nisu odrekli ni milimetar sebe zbog bilo koga. Dječaku je slika njegove djevojke trofej kojim se hvali drugarima. Muškarcu je slika njegove žene poštovanje za sve što ona jeste. Za sve nevidljivo, što je nesebično gradila za oboje.”

“Zahvalnost za NJU koja se borila, tiho i glasno, za svaki pedalj koji je napravljen kada su njegove noge bili slomljene. Ljubav veća od riječi. Jer o ljubavi će pričati mnogi, a razumjeće samo oni koji su je vadili golim rukama iz vatre. Kada vidite ženu koju je njen muškarac stavio ispred sebe, ne gledajte njene haljine i cipele. Pogledajte iza toga, u sve što vam ona neće dopustiti da vidite. Njenu snagu da ne bude sve što je ona sama mogla… Jer je više od toga željela da oni budu sve što zajedno mogu. Samo onaj ko je dao sve – zaslužuje SVE”, napisala je Ana na Instagramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!