“Dečko je kompleksaš!” Gastoz žestoko odgovorio Marku nakon što je Luni zabranio da se čuju i druže
May 19, 2024

“Dečko je kompleksaš!” Gastoz žestoko odgovorio Marku nakon što je Luni zabranio da se čuju i druže

2 min read

Bivši zadrugar Marko Miljković (34) još tokom rijalitija svoju devojku pobednicu Zadruge 2 Lunu Đogani (23) upozoravao je da neće moći da se druži sa Nenadom Marinkovićem Gastozom (27).

Miljković je i van rijalitija obavio razgovor sa Đoganievom i smatra da je u pravu što ne želi da se njegova devojka viđa sa Nenadom.

– Ne vidim šta je tu čudno, oni očigledno nisu bili samo drugovi i sasvim je normalno da joj branim sada da se viđa sa njim. Ma, ne da se viđa samo, oni ne treba ni da se čuju, niti imaju o čemu da pričaju. Luna i ja smo baš jedno veče pričali o tome i ona se slaže sa mojim stavom. Pošto ne bi ni ona volela da se ja viđam sa mojom bivšom – rekao je Marko.

Luna Đogani i Marko Miljković, aerodrom

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Nikola Tomić

Miljković nema ništa protiv Gastoza, ali smatra da Luna ne treba da se viša sa nekim sa kim je imala nešto više od prjateljstva.

– Nemam ništa protiv Gastoza lično, ali svakako me ne interesuje šta on misli o tome što sam Luni zabranio da se druže. Neka misli šta hoće, što bi se ona viđala sa bivšim dečkom, a ja klimao glavom, nikada. Nadam se da je Gastoz razumeo moje reči – rekao je Miljković.

Gastoz

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Nikola Tomić

Nakon Markovih reči oglasio se Gastoz u poručio da se ne plaši Luninog dečka.

– Dečko je kompleksaš, ja Lunu gotivim. To što je on njoj nešto zabranio, ja sam to pustio da ide svojim tokom, ja radim ono što mislim da treba i uvek ću tako raditi. Kao i kada sam joj čestitao pobedu, to sam uradio iskreno, a ona je bila skroz povučena, videlo se da joj je branio i da odgovori u njenom fazonu. Vreme će sve pokazati, pa će tako i Luna s vremenom videti ko je ko, ko joj je prijatelj, a ko ne – zaključio je Nenad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!