Denser će odlijepiti ako ovo dospije u javnost! Ermina drži Đoganija u šaci: Posjeduje Gagijev kompromitujući snimak
April 16, 2024

Denser će odlijepiti ako ovo dospije u javnost! Ermina drži Đoganija u šaci: Posjeduje Gagijev kompromitujući snimak

3 min read

Đoganijev dobar prijatelj (identitet poznat redakciji) odlučio je da progovori za Rijaliti magazin o snimku kojim Pašovićeva navodno drži Gagija u šaci.

Naš sagovornik tvrdi da se Ermina ustremila na Đoganija odavno, a da njen teror nad njim neće prestati dok ne ispuni svoj pakleni plan.

– Ermina se još davnih dana nameračila na Gagija. Spremna je na sve i neće stati dok ne ispuni cilj – otkriva Gagijev prijatelj i priznaje da i on, takođe, malo zna o odnosu ovo dvoje zadrugara.

– Čitav odnos između Mine i Đoganija je obavijen velom misterije. Bili su zajedno, to je jasno, pomagala mu je, bilo je priče čak i o braku – govori naš sagovornik.

Đoganijev prijatelj za Rijaliti magazin otkriva da mu se Ermina nikada nije dopadala, a da Gagi, po njegovom mišljenju, nije bio nikada zaljubljen u nju, već da je bio s njom kako bi se zaštitio od ucjene.

– Gagi nam je milion puta govorio o svojoj djevojci, kasnije ju je predstavljao i kao buduću vjerenicu, a onda je došao i trenutak za upoznavanje. Pašovićeva mi se nikako nije dopadala, bilo je svima jasno da ona igra neku igru. Moj drugar Gagi bio je zaslijepljen njom, ali to nije bilo ljubavno sljepilo. Plašio se Ermine, a ubrzo sam saznao i zbog čega – ističe naš sagovornik.

Ermina Pašović bila je uz Đoganija kada se ponovo borio sa narkomanijom, a iz te neslavne životne faze ugrabila je najgore i od tada je Gagijev život bio u njenim rukama, govori naš izvor.

– Ta žena bila je uz njega u najgorim fazama. Pričao je i pred kamerama o svojim n.rkomanskim epizodama, ali Mina je bila živi svjedok nekih događanja. Gagi se izvukao, ali kao usud ga je pratila ucjena Pašovićeve, a ubrzo mi je i sama rekla o čemu je riječ – priča Đoganijev prijatelj i otkriva čime je skandalozna zadrugarka ucijenila oca Lune Đogani.

Gagijev prijatelj dobio je konačno šansu da se suoči sa Pašovićevom, a ona mu je tada bez ustručavanja rekla da je Đoganijev život u njenim rukama jer posjeduje njegov kompromitujući snimak.

– Gledala je u mene dok smo ga čekali, a ja sam je pitao zašto mu to radi, a ona mi je kroz zlobni osmijeh izgovorila: “Imam Gagijev snimak kako š.rče. Ako ne bude igrao kako ja sviram, svi će ga vidjeti. Vjeruj mi, ovo ne želi da dospije u javnost. Zapamtiće me smradina samo ako pogrešno odigra” – vidno uzrujan nam priča prijatelj poznatog zadrugara.

Đogani nije poslušao savjet prijatelja i ušao je u popularni TV format jer je uspio da pobijedi strah, ali ostaje neizvjesno šta je sljedeći Erminin potez.

– Opominjao sam ga da će ga ta žena sigurno uništiti ukoliko uđe u “Zadrugu”. Nije me poslušao, trgao se straha i ucjene. Ostaje samo da vidimo šta će ta gadura da učini sa njim i njegovim životom – zaključuje naš sagovornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!