DO SADA NEOBJAVLJENI DETALJ KRVAVOG POHODA UBICE NERMINA SULEJMANOVIĆA: Pošto je ubio Nizamu i ostale, uradio bizarnu stvar!
May 28, 2024

DO SADA NEOBJAVLJENI DETALJ KRVAVOG POHODA UBICE NERMINA SULEJMANOVIĆA: Pošto je ubio Nizamu i ostale, uradio bizarnu stvar!

1 min read

Nakon što je završio svoj krvavi pohod ubijanja Nizame Hećimović, Đengiza i Denisa Ondera i ranjavanja Harise Onder, Nedima Pamukovića i jednog policajca, Nermin Sulejmanović je odvezao Đengizov BMW na benzinsku pumpu i natočio gorivo.– Prilikom točenja goriva kroz zaključana vrata ušao je u prostor benzinske postaje, zatim ih razvalio i uzeo litru vode. Potom je odjurio na farmu Ledenica Donja, kazao je svjedok. Još se ne zna je li se spremao na još jedan krvavi pohod, pa mu je trebalo gorivo. No, zahvaljujući brzoj reakciji policije, opkoljen je i pucao si je u glavu.Nermin SulejmanovićFOTOGRAFIJA: DRUŠTVENI MREŽIPoginuli radnik na benzinskoj pumpi ostao je “zaglavljen”, saznaje Avaz.- Čovjek umire od straha. Ne pričaj. Naravno da nije, može se samo zamisliti kako je Sulejmanović izgledao nakon što je pobio toliki broj ljudi, rekao je svjedok iz ulice Hadžiefendije u centru Gradačca, gdje je u petak vladalo opsadno stanje.Kurir.rs/Avaz.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!