DODAJTE OVO U KAFU I GLEDAJTE KAKO KILOGRAMI NESTAJU:Nutricionistkinja otkrila super trik, a napitak je još ukusniji!
April 24, 2024

DODAJTE OVO U KAFU I GLEDAJTE KAKO KILOGRAMI NESTAJU:Nutricionistkinja otkrila super trik, a napitak je još ukusniji!

2 min read

spresso je najomiljenije osvježenje mnogih diljem planeta, a posebno jutarnje, bez kojeg se mnogi, kako jamče, ne mogu probuditi. Bez obzira na to što je gotovo sve do sada imalo značajnu svijest o ovom napitku, još uvijek postoje stvari koje vas mogu šokirati.

Na primjer, ono što zapravo treba znati je da espresso ubrzava probavu. Dok jedete jutarnju porciju kofeina, ovo fiksiranje istovremeno ubrzava vaše unutarnje okvire, a to u konačnici može dovesti do neznatno niže brojke na vagi. Očito, u slučaju da se držite tamnog espressa, bez slatkih dodanih tvari.

Nutricionistica Lisa Richards također je pronašla štos, još nedvosmislenije misteriozni dodatak, s kojim se espresso pretvara u snažno oružje u borbi protiv prekomjerne težine. To se tiče cimeta.

“Cimet animira termogenezu u tijelu”, kaže ona, pojašnjavajući da je to ciklus koji stvara toplinu u ljudskom tijelu. “Naknadno se više kalorija sagorijeva.”

Osnovni, redoviti fiksiranje, cimet u espressu, prirodna je opcija za razliku od dodataka za termogenezu, na što ukazuju posljedice recenzije distribuirane u dnevniku “Probava”.

Štoviše, cimet je iznimno čvrst, pa će dodavanje jedne žličice espressu imati znatno veći broj prednosti od skidanja kilograma. Dosadašnja ispitivanja pokazala su povezanost cimeta i bolje kontrole razine glukoze, a u svjetlu činjenice da je bogat staničnim pojačanjem, istražuje se njegov utjecaj na demenciju i HIV.

Zanimljivo, odličnog je okusa, pa neće u tolikoj mjeri uništiti napitak koji volite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!