Đoganijeva će poludjeti, Miljković drugoj napravio dijete! Trudna sam sa Markom: Ulazim u Zadrugu da Luni otvorim oči
April 21, 2024

Đoganijeva će poludjeti, Miljković drugoj napravio dijete! Trudna sam sa Markom: Ulazim u Zadrugu da Luni otvorim oči

3 min read

Naime, Marko je kontaktirao s Teom, koja tvrdi da se već pet godina poznaju, ali da nikada nisu bili u zvaničnoj vezi, kao i da je u tom periodu, kada su se viđali i čuli svakodnevno, među njima nešto kliknuo i desilo se dijete.

– Marko i ja se poznajemo već pet godina. Često smo se sretali po gradskim dešavanjima i klubovima. Nekad davno smo imali nešto, ali to nije bila veza. Međutim, kada su Luna i on raskinuli, mi smo se vidjeli i tu je nešto kliknulo. Nismo bili u zvaničnoj vezi, ali stalno smo se čuli i viđali. Ja sam očekivala da će to prerasti u nešto više. Prije njegovog ulaska u rijaliti poželjela sam mu sreću u rekla: “Vidimo se kad izađeš” – rekla je Tea za Svet i nastavila ispovijest:

– Međutim, krajem februara saznala sam da sam u drugom stanju i da nosim njegovo dijete. Nisam željela da mu šaljem nekakva pisma ili da tražim produkciji da ga obavijeste. Razmišljam da uđem i da mu lično kažem šta imam. On ako ne želi da prihvati i prizna dijete, to je u redu, ali ima pravo da zna. Iskreno, razočarala sam se kad se pomirio sa Lunom. Svašta mi je pričao o njoj, između ostalog, da ga je jako povrijedila i da joj nikada neće oprostiti, a još više me šokiralo kada su priznali da su se pomirili još prije rijalitija. On je dečko koji sjedi na dve stolice. Da je iskreno voli, ne bi se viđao sa mnom.

Ona dodaje da zna da je Luna psihički vrlo nestabilna, da je svjesna da bi mogla totalno da pukne kada sazna kakvu joj je izdaju Miljković priredio. Djevojka budno prati dešavanja u Šimanovcima i jedva čeka trenutak kada će kročiti unutra i reći istinu jer, kako kaže, teško joj je i strepi za svoju i bebinu budućnost jer sve zavisi od Markovog odgovora hoće li priznati dijete.

– Meni nije potrebna popularnost, ne planiram da uđem da bi se čulo za mene preko njega, već jednostavno želim da znam na čemu sam i da li će on prema ovoj situaciji da postupi odgovorno kao zreo muškarac ili ne. Iskreno, žao mi je Lune. Djevojka nije ni za šta kriva. Znam da će je ovo psihički dokusuriti, ali oni ne znaju koliko je meni teško. Sjedim kod kuće i razmišljam o budućnosti i nekad ne mogu da vjerujem šta sam sebi dozvolila. Ja ću ovo dijete zadržati šta god on bude rekao. Mene ne zanima da li on to želi ili ne. Ako neće on, sama ću da se brinem o djetetu. Ne mogu da kažem da smo planirali, daleko od toga. Nismo ni zvanično bili u vezi, ali eto, desilo se – zaključila je trudna Tea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!