DOK JE LUNA HISTERISALA ZBOG MARKA! Anabela priznala šta je uradila u sobi, a onda jednom rečenicom opisala Marka
April 25, 2024

DOK JE LUNA HISTERISALA ZBOG MARKA! Anabela priznala šta je uradila u sobi, a onda jednom rečenicom opisala Marka

1 min read

Dok je Luna Đogani preživaljavala dramu i imala još jedan nervni slom zbog Marka Miljkovića, Anabela Atijsa se poverila Zorici Marković da je ona stavila u uši čepove da ih ne bi slušala.  

“Ja ne znam šta da radim?! Stavila sam čepove. Meni je stvarno žao, ona je mene prekržila. Kažem ja da tu odavno nema emocija, ni sa jedne strane. Kome se inate, mene ne. Gledala je šta mi radi i nije digla da me brani”, rekla je Anabela, pa spomenula Lunine psihičke probleme. 

“Ako je on uspeo da izmanipulisao da se okrene protiv mene,majke, šta on da se nada. S njom se mora da se neko pozabavi ima psihički probleme. Ona ne zna gde udara. Treba da stane, da se pozabavi sa sobom”, bila je očajna Atijasova, nikako ćerki da oprosti što se okrenula protiv majke. 

“Ona se okrenula protiv mene, došla sam da se borim za sebe. Mene predstavljaju kao da sam ja krivac za sve. Kada izađem, neće me biti briga. Evo joj da vidi kako je kad ti neko okrene leđa. Podržala sam svoje dete u prvoj Zadruzi, znala sam da to nije dobro, ali šta sam mogla nego da je podrži. A ona se okrenula protiv mene zbog Marka. Sve bi pobio ovde da može”, rekla je Anabela Zorici. 

FOTO: PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!