Dok se sprema povratak najvećeg rijaliti agresivca Tomovića: Obezbjeđenje Zadruge nasrnulo na Mensura! Uhvatio ga za vrat i prijetio mu
April 23, 2024

Dok se sprema povratak najvećeg rijaliti agresivca Tomovića: Obezbjeđenje Zadruge nasrnulo na Mensura! Uhvatio ga za vrat i prijetio mu

1 min read

I dok je pitanje dana kada će produkcija vratiti diskvalifikovanog Vladimira Tomovića, najpoznatijeg po agresivnom i nasilnom ponašanju u Zadruzi, što se očigledno prašta, sinoć se desio ozbiljan skandal iza kulisa Zadrugovizije. Mensur Ajdarpašić je prema komentarima gledaoca Zadruge duže vrijeme na meti produkcije, koja ga navodno želi predstaviti kao nasilnog dečka, a ovaj zadrugar se sinoć posebno potresao jer mu je prema njegovoj priči prijetio radnik obezbjeđenja. 

ok je trajala sinoćna “Zadrugovizija”, u bekstejdžu je došlo do incidenta. Mensur Ajdarpašić je u razgovoru sa Minom Vrbaški rekao da ga mu je jedan “lijepi” prijetio.

Mensur je potom krenuo ka spomeniku Džastinu Biberu i odande je pozdravljao svog brata, dok je Mina pokušavala da ga smiri i da mu skrene pažnju da ne radi to.

Kasnije, nakon svega, u Bijeloj kući, Mensur je otkrio Edisu da mu je prišao čovjek iz obezbeđenja, da ga je uhvatio za vrat i da mu je prijetio da će se loše provesti kada izađe napolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!