DOKTOR PERIŠIĆ OTKRIO:Jabukovo sirće je najbolji lijek za ove 23 bolesti, ali svi ga piju na pogrešan način
April 16, 2024

DOKTOR PERIŠIĆ OTKRIO:Jabukovo sirće je najbolji lijek za ove 23 bolesti, ali svi ga piju na pogrešan način

4 min read

“Bog je pojedincima na jesen dao dva kapitalna organska proizvoda – jabuke i grožđe”, skrenuo je pozornost dr. Voja i osvrnuo se na protuzloćudnu supstancu rasta koja se nalazi u grožđu, a dodatno i u jabukama, a to je resveratrol za jačanje stanica”, gastroenterolog prof. dr. Vojislav Perišić.

“Manje ga ima u jabukama, ali ga ima. Dodatno ima vitamina E, kvercetina, jabuke su nadnaravna pojava! U njoj je 90 dinamičkih složenih tvari”, kaže i pojašnjava da je čak i predmet iz ovog prirodnog proizvoda općenito izvrsno za dobrobit.

“Ocat od jabučnog soka se spominje na tonu u različitim savjetima. Unatoč činjenici da je kiselkast, kada uđe u otvor nakon nekoliko centimetara, njegova tvar postaje temeljna. Osim toga, nema taj nesiguran kiseli učinak. Izuzetno je oživljavajuća“, rekla je učiteljica koja je ispričala priču. dok se vraćao s ulice, izuzetno iscijeđen, popio je malo octa od jabučnog soka, što ga je ojačalo.

Neki ga nazivaju rješenjem života, a osim što potiče probavu, ocat od jabučnog soka sprječava kardiovaskularne bolesti, snižava strašni kolesterol, jača otporni okvir i smanjuje rizik od bolesti.

Ocat od jabučnog soka djeluje na stvorene od strane probavnog trakta, bubrega, mokraćnog mjehura, kože i cijelog respiratornog okvira. Ocat s octom od jabučnog soka vraća dolazak korozivnih tvari iz želuca. To olakšava obradu hrane bez refluksa, oteklina i plinova, te ublažava probavne smetnje.

Ocat od jabučnog soka nevjerojatno oporavlja tijelo. Uzima se nerazrijeđen, 30-40 ml, ali se dodaje nešto meda. Nadalje, zbog okusa, ali i kao rezultat smirujućih učinaka koje med ima. Nagrizajući ocat iz jabučnog soka obnavlja naše sluzne slojeve, hrana im je“, napominje dr. Voja i upozorava da su ova dva izvora hrane odlična za dobrobit odraslih i djece.

“Vrijeme je berbe, nabavite jabuke i grožđe. Ne morate se mučiti s probioticima, ne morate se zamarati imunoterapijom. Jedan dan dijete treba pojesti grožđe i dvije jabuke, jednu za doručak, drugu za ručak. već duže vrijeme jedem organski proizvod”, rekao je dr. Perišić za TV Prva.

Nadalje, je li pametnije jabuke guliti ili ih jesti s trakom, gastroenterolog kaže:

“Pametnije ih je prati 15-20 minuta kako bi se uklonili dinamički sintetički spojevi s navlake, nego ih skidati. Dovoljno je 15 minuta, oprati i obrisati”, završio je stručnjak.

Formula za nativno izrađen ocat

Neprskane jabuke mučite ili istucite, a zatim u tom trenutku zgnječite sok iz njih i napunite zdjelu. Iscijeđena jabuka neka “bublji”. Nakon mjehurića, procijedite. U litru ovog soka dodajte litru vode, zatim ostavite u posudama i dobro zatvorite. Čuvati na umjerenoj temperaturi, na tamnom mjestu. Pod pretpostavkom da se pojavi poticaj, još jednom se napregnite.

  1. Protiv madeža

Ocat od jabučnog soka uklanja virusne madeže. Upijajte malo octa od pamučnog flisa, zalijepite zavoj preko areole i ostavite za sada. Ponavljajte dok areola ne otpadne. Također možete dodati češnjak u natopljeni omot, a zatim, u tom trenutku, zalijepiti.

  1. Problemi s bubrezima

Uzmite dvije žličice octa od jabučnog soka oslabljenog u čaši vode tri puta dnevno.

  1. Tuširajte se octom od jabučnog soka

Za širok raspon problema s kožom, umijte se dvaput sedam dana u trajanju od čak 30 minuta u toploj vodi s 1 do 2 poklopca octa od jabučnog soka.

  1. Raspored pranja

Za upalu grla pomiješajte 250 ml mlakog čaja od kadulje, jednu žličicu octa od jabučnog soka i jednu žličicu meda, a zatim isperite usta nekoliko puta dnevno.

  1. Protiv lišajeva i herpesa

Nanesite mokri lišaj nekoliko puta svaki dan, i ponovno isperite prije spavanja. Ima dezinfekcijski učinak. U slučaju da imate herpes zoster, namažite kožu s peckavim osipom nerazrijeđenim octom od jabučnog soka četiri puta svaki dan i više puta oko večeri.

  1. Formula za divna stopala

Možda je najobičniji način za njegovo stopalo korištenje octa od jabučnog soka. Napunite posudu sa 66% tople vode i dodajte malo octa od jabučnog soka. Upijajte stopala zdjelu oko 10 minuta ili duže. Koža stopala bit će nježnija, a pomoći će vam i u uklanjanju strašnog organizma na nogama. Ponavljajte tehniku ​​jednom tjedno ili od slučaja do slučaja. Od tog trenutka pa nadalje, obrišite stopala ručnikom kako koža ne bi bila mokra, jer to čini bazu za rast. To je briljantna detoksikacija nogu, ali osim cijelog tijela, jer inače odlaže nakupljene otrove u tijelu.

  1. Za smanjenje težine

Uzmite dvije čajne žličice octa u čaši vode, tri puta dnevno kroz neko vrijeme. Također možete popiti žlicu octa od jabučnog soka pomiješanog u čaši mlake vode trideset minuta prije

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!