DONOSILI SU TI NA KAPIJU NARKOTIKE, KRAO SI PARE: Marija OPLELA, a Miljana doživela nervni slom! Zola u nebranom grožđu! (VIDEO)
April 19, 2024

DONOSILI SU TI NA KAPIJU NARKOTIKE, KRAO SI PARE: Marija OPLELA, a Miljana doživela nervni slom! Zola u nebranom grožđu! (VIDEO)

1 min read

Nakon eksplicitnih snimaka Lazare Čolića Zole i Miljane Kulić, Mariji Kulić nije bilo dobro, te je sa suzama ispratila ceo klip koji je pušten zadrugarima.

Nakon obraćanja Miljane, uključila se Marija, potom je nastao pravi haos. U celu priču uključio se i Lepi Mića koji se rasprasvljao sa Marijom

“Ona je iznela sav prljav veš, a ja sam joj stvari pričala u poverenju!”, rekla je Miljana.

“Miljana me zamolila da se ne mešam u odnos majke i ćerke. Ona mene optužuje jer Miljana i ja kad se posvađamo, ona Mariji svašta kaže, pa posle kaže “Mama nije tako”, rekao je Zola.

“Nije tačno, nikada nisam lagala! On mene jeste koristio, dve godine mi je uzimao pare, jer sam nenormalna i emotivno nestabilna. Mogu samu sebe da pobedim, videćete”, rekla je Miljana.

“Ne možeš da lažeš tako, ženska glavo! Ona je prokockala mnoge pare i to i ona zna”, rekao je Zola.

“Kada sam ja bila ovde, a ti bio u kući sa njom, terao si je da krade pare sa Željkovog rođendana! Na njegov rođendan si doneo i uneo drogu! Na kapiju su ti doneli ljudi belo! A meni tražiš pare da počastiš muziku”, rekla je Marija.

“Nisi ti krao, nego si nju terao da uzme koverte i da uzme pare”, rekla je Marija, potom je Miljana potvrdila:

“Da, rekao si mi da uzmem iz koverte.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!