Đorđe David: Brena je za mene “srpska majka”, nikako Ceca
June 18, 2024

Đorđe David: Brena je za mene “srpska majka”, nikako Ceca

2 min read

Poznat da nema dlake na jeziku, David je u jednom od intevjua otkrio da za njega Ceca Ražnatović nije “srpska majka”, kako je svi zovu, već su za njega to pevačica Lepa Brena, kao i mnoge druge.

Ceca Ražnatović/Foto: ATA Images

– Za mene Ceca nije “srpska majka”, ne, nikako, tako da ne bih ni to komentarisao. Za mene su srpske majke: Slađana Milošević, Silvana Armenulić, Fahreta Jahić, Nada Knežević. Jedino sam video da je Cecina ćerka neosporno lepa, lepša od Cece hiljadu puta – izjavio je David.

Osim toga, rokeru je postavljeno pitanje da li bi jednoj od najpopularnijih pevačica Senidah bio mentor, na šta je imao interesantan odgovor.

– Ako zna da peva, prihvatio bih, ali bojim se da ne ume. Da zna, morao bih da se bavim lobotomijom, da joj objasnim kako tekstovi u kojima kaže da je prilikom čina vođenja ljubavi veoma dobro uzeti neku lutku koja bi ti to poboljšala (čitaj drogu) šalju izuzetno lošu poruku, jer to slušaju klinci. A pošto slušaju klinci, samo bih upitao sve one roditelje koje decu drže za ruke i dovode ih na takve koncerte – da li su normalni?!

– Njima jednostavno treba oduzeti decu. Uz reči “mala voli mečku, mala voli BMW, mala voli kintu, mala voli separe”, vidiš devojčicu od 12 godina koja meša kukovima. Vidi, ja imam ćerku, noge ću joj polomiti ako primetim da to radi – izjavio je Đorđe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!