EDIS SE OGLASIO OD KUĆE: Ovako su ga dočekali u Novom Pazaru nakon AFERE sa Draganom! A evo da li se video sa Zilhom
April 17, 2024

EDIS SE OGLASIO OD KUĆE: Ovako su ga dočekali u Novom Pazaru nakon AFERE sa Draganom! A evo da li se video sa Zilhom

2 min read

Edis Fetić napustio je rijaliti “Zadruga”, pa priznao kako stoje stvari u njegovom privatnom životu.

“Kod kuće sam, evo iskoristio sam priliku da se naspavam što tamo nisam mogao. Sada je pet sati, a do sada nisam ni uzimao telefon u ruku, maksimalno se opuštam. Mogu da kaže i da sam veoma srećan danas, jer su mi stigli klinci, došla su moja deca. Veoma nam je lepo zajedno, poželeo sam ih i oni mene” rekao je Edis i dodao da im dopušta sve nestašluke.

“Bukvalno su mi na glavi, penju se, pužu po meni. Mnogo sam srećan sa njima, sada samo na njih mislim” rekao je Edo, a svoju suprugu Zilhu, kaže nije sreo.

FOTO: PRINTSCREEN/ INSTAGRAM, PRINTSCREEN

“Ne, nismo se sreli, nema potrebe, deca su tu to je bitno. Danas sam se prošetao gradom, sve je u redu, tu su moji prijatelji, niko mi ništa nije rekao, svakog čuda za tri dana” kaže Edis, a otkrio nam je i kako su njegovi roditelji reagovali na njegovo učešće.

“Nisu zadovoljni, šta da kažem, ali nisu me kritikovali, samo su izneli svoje mišljenje. Oni znaju da sam ja odrastao, zreo muškarac i da nema tu šta da se priča” kaže Edo.

Pitali smo ga i za njegov odnos sa Draganom Mitar, koja nam je otkrila da su rešili da se odmore i saberu utiske, a da ona razgovaraju o budućnosti njihove veze.

“Sada samo razmišljam o mojoj deci, oni su mi u mislima. Sve ostalo, moraće da sačeka, da se saberu utisci, da se sve slegne, pa ćemo videti. Tamo su osećanja pomešana, to je rijaliti, ovde će sve biti lakše” rekao je Edo.

FOTO: PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!