EMIR KOJI JE SPASAO BEBU UBIJENE NIZAME OTKRIO NOVE DETALJE! Monstrum mu pretio smrću: Imaš POLA SATA da dođeš po dete (VIDEO)
May 28, 2024

EMIR KOJI JE SPASAO BEBU UBIJENE NIZAME OTKRIO NOVE DETALJE! Monstrum mu pretio smrću: Imaš POLA SATA da dođeš po dete (VIDEO)

2 min read

Emir Džinović, poslovni partner trostrukog ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, kaže da mu je monstrum prijetio smrću.Džinović je kroz suze otkrio za Avaz da mu je nakon ubistva nevjenčane supruge Nizame, Hećimović Sulejmanović rekao da ima pola sata da uzme dijete ili će i njega ubiti.- Radio sam s njim. Ja sam obiteljska osoba. Imam dvoje djece.Ne opravdavam ono što se dogodilo. Čak ni životinje to ne rade. Sramim se što sam ikada poznavao ovog čovjeka. Osjećam se stvoreno, izigrano, nemam riječi za ovo što je napravio. Poznajemo se oduvijek, zajedno smo proveli djetinjstvo i srednju školu.Onda je on krenuo njegovim putem i ja sam svojim, nakon 15 godina sam otvorio teretanu”, rekao je Džinović za Avaz.Dodaje da je Sulejmanovića vidio dan prije zločina.- Nije ništa rekao. Znao sam da ima problema s Nizamom. Volio sam je i poštovao kao svoju sestru.Imao sam odličan odnos s njom. Kad god je imala problem branio sam nju i sina. Za Nermina nije bilo podrške. I u toj emisiji sam mu poslala poruku “brate” da se ne javi. I poslala sam mu poruku: “Molim te, prestani” i “Što nije u redu?”.. Ja to ne podržavam i nikad neću. Jutros me nazvao Nermin. Otac me rano probudio.Onda me nazvao Nermin i rekao da upalim Instagram i pogledam. Zapalio sam, nisam mogao vjerovati što radi, bio je to životinjski čin. Prekinuo je lajv, a onda me nazvao i rekao: “Nahrani mi bebu” – ispričao je Emir kroz suze.Kaže da mu je čudovište poslalo lokaciju ubrzo nakon toga.- Otišao sam u policijsku postaju i rekao da znam gdje su.Rekao mi je da bi beba mogla umrijeti jer nije dobila liječenje. Prišli smo strani kolibe gdje smo vidjeli Nizaminovo tijelo. Ispred nje je stajalo dijete. Čuli smo buku. Nešto kao plač.Podigla sam bebu i počela trčati. Bilo me strah jer sam vidio kamere i mislio sam da će i nas pobiti. S policijom smo se krili u šumi. Došli su auto i policija da nas odvezu u bolnicu. I beba i ja.Tražio sam da upoznam djevojku. Kada su mi bebu donijeli čistu i opranu, pogledao sam je, poljubio i rekao: “Lena, Emir je s tobom.” Uzeli su mog sina i otišli, kaže Džinović.Nizama HećimovićFOTOGRAFIJA: SITOTIS/FACEBOOKČudovište ga je ubrzo pozvalo natrag.- Onda sam to vidio uživo. Nisam molio brata i to me koštalo jer su ljudi to izvlačili iz konteksta i mislili da ga podržavam.Nermin me je nazvao i rekao: “I tebe ću Hinjo!” Moli Boga da te ne udarim. Rekao sam mu: Reci mi gdje si, doći ću da se ubijem”, rekao je Džinović.(Kurir.rs/Avaz)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!