EVO KAKO DA NAPRAVITE PIRE KAO PROFESIONALNI KUHARI:Svi prave grešku s mlijekom, zbog jednog sastojka će biti SOČNIJI I KREMASTIJI
April 23, 2024

EVO KAKO DA NAPRAVITE PIRE KAO PROFESIONALNI KUHARI:
Svi prave grešku s mlijekom, zbog jednog sastojka će biti SOČNIJI I KREMASTIJI

1 min read

Da bi pire bio bogat poput namaza, važno je osušiti krumpir nakon kuhanja, a zatim ga procijediti kroz sito.

Pire krumpir u zalogajnicama potpuno se razlikuje od domaćeg, a ne radi se samo o tome kako se servira i da nema čvorova. Općenito sadrži tajanstveni popravak koji vam iskusni kulinarski stručnjaci nikada ne bi mogli otkriti, a koji mu daje “okus” „

U međuljudskoj organizaciji TikTok pronaći ćete malu hrpu savjeta o najvještijoj metodi planiranja jaja, mesa, pizze i apsolutno najjednostavnijih jela, uključujući pire krumpir. Food blogerica Elena Golutsova, pobjednica kulinarskog natjecanja u Rusiji, podijelila je jedan od svojih neusporedivih trikova u jelu. Samo stručnjaci znaju ovu misteriju, no nemojte očekivati ​​da bi vam ona trebala biti otkrivena.

Da bi pire bio baršunast namaz, važno je nakon kuhanja osušiti krumpire, a zatim ih procijediti kroz sito. Tako će jelo biti znatno minimalnije. Od tog trenutka nadalje, važno je dodati ne hladno (kao što to svi obično rade), već vruće mlijeko s mjehurićima i umutiti kombinaciju. To možete učiniti blenderom, ručno ili u blenderu. Mućenjem će hranu “poboljšati” zrakom, što će je učiniti parovitijom i “lakšom”.

Štoviše, tako će pire postati par nijansi svjetliji od onog koji nije bio tučen. Još jedna povjerljivost vrsnog kuhara je omekšati margarin prije dodavanja krumpiru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!