FONTANA ZELJA: Izaberi broj i saznaj sta te uskoro ocekuje… MENE JE ODUŠEVILO, SVIMA JE POGODILO I TEBI ĆE..
April 25, 2024

FONTANA ZELJA: Izaberi broj i saznaj sta te uskoro ocekuje… MENE JE ODUŠEVILO, SVIMA JE POGODILO I TEBI ĆE..

4 min read

Fontana zelja donosi vijesti za sve vas. Neki brojevi ce vam donijeti srecu, neki razocarenja. Brojevi koje zaberete ce vam precizno reci vasu proslost, i ono sto vasm ocekuje u narednom periodu. Izaberite svoj broj i saznajte sta vas ocekuje

BROJ 2.
Srecu vama predstavljaju male stvari, jer ste vi osoba koja zna da uziva u zivotu. Skromni ste i zaista ne ocekujete mnogo. Dovoljna vam je sreca vase porodice d bi i vi bili sretni. Mnogo se trudite da njima obezbijedite bolji zivot, na sebe ne mislite mnogo.
Vas u zadnje vrijeme nije pratila velika sreca. Mnogo toga ste pokusli, ali sretne zvijezde nisu bile na vasoj strani. Radili ste za male novce, ali vi skromni kao sto i jeste bili ste zadovoljni.
Sreca ce vama uskoro pokucati na vrata, i vi cete sve svoje zelje uspijeti ostvariti.
One se najvise ticu ljudi koje volite, njima cete pokloniti veliki dio srece koja je pred vama. Reci cemo samo toliko, vi se o novcu vise necete morati brinuti.

BROJ 3.
Mnogo ste prosli u poslijednjem periodu, jer je vama sreca vjesto okrenula ledja. Prosli ste kroz poslovne i privatne probleme koji su vas dovodili na rub ocaja. Mnogo bi vam znacila podrska nekih ljudi, ali i oni su vam okrenuli ledja kada su vam najvise bili potrebni.
Mnogo se trudite da sebi ostvarite bolji zivot, jer vi zelite da budete sretni. Svijesni ste da je zivot samo jedan, i da ga morate prozivjeti sto je bolje moguce.
Za to bolje se borite i kad vam je najteze. Uskoro ce vam mnogo toga poci za rukom. Vi cete postici jedan poslovni dogovor koji ce mnogo toga promijeniti na bolje. Sreca ce pokucati na vas vrata, ali ovaj put ce i ostati u vasem zivotu.

BROJ 4.
Vi ste naucili samo da volite. Za voljenu osobu cinite sve i tu ljubav dobivate nazad. Mnogo toga ste zajedno prosli, i svaki zivotni izazov je vas cinio samo jacim. Mnogo se volite i vi bi sve ucinili jedno za drugo. Istina je da ii zmedju vas ponekad postoje nesuglasice, ali one nisu vrijedne spomena.

Cuvate svoju ljubav, a ona cuva vas. Vas uskoro ocekuje jedno divno iznenadjenje od voljene osobe. Vec dugo imate jednuzelju, ali z nju ne znaju mnogi.
Vas partner je poznaje i on ce vama uskoro tu zelju ispuniti.
Ni vama nece biti jasno kako je to uspio, ali on ce za vasu ljubav uciniti sve, pa cak i ono sto se vama cinilo ne mogucim. Vi cete uskoro saznati koliko ste zaista voljeni.

BROJ 5.
Mnogi su vas povrijedili, alivi se ne svetite. Vi znate da zivot svakom vraca po zasluzi. Postena ste osoba koja je svakome cinila samo dobro. Vase zelje su skromne, ali i pak se cine nedostizne. Mogli su vam mnogi pomoci da ostavrite svoj san, ali nisu.
Niste vi to ni ocekivali jer ste naucili za sve sami da se uzborite. Vi vec dugo imate jednu zelju koja ce uskoro postati stvarnost. Nece vam biti potreban niko, vas ce sudbinaza vasa dobra dijela nagraditi.
Uspijeti cete da ostvarite svoj san. Uvijek ste bili tu za druge, sada dolazi vrijeme u kojem cete vi bii samo sretni.

BROJ 6.
Nije vma uvijek sve u novcu, ali trenutno vam je i vise nego potreban. Imate velike finansijske probleme koje ste pokusavali da rijesite, ali vam to nije polazilo za rukom. N ebjezite odbilo kakvog posla, sve dok mozete zaraditi na posten nacin.
Uskoro vam se pruza odlicna poslovna prilika koja ce vas zivot zauvijek promijeniti. Posao koji cete dobiti pomoci ce vam da rijesite svoje novcane probleme.
Korak po korak sve cete zavrsiti u svoju korist. Vama je sudjeno da budete sretni, bez obzira na sve sto vam se je do sta desilo. Sreci je trebalo malo duze vremena da dodje do vas.

BROJ 7.
Nekek osobe su imale velika ocekivanja od vas. Mnogo toga je palo na vasa pleca, ali vi ste naucili da voljenim osobama samo cinite dobro. Koliko god vi cinili, nikada nije dovoljno jer neke osobe ne znaju da cijene sta vi sve za njih cinite. Vama je tudja sreca preca od vlastitei tu gresku morate promijeniti.

Uskoro nastupaju promijene u vasem zivotu. Vas ce upravo te osobe za kojesve cinite mnogo razocarati. Odluka koju cete donijeti promijeniti ce vas zivot. Uvijek ste zeljeli putovati i uzivati u zivotu. Uskoro vam se pruza prilika da bas to ucinite.
Vi ste krojac svoje sudbine i vama ce vasa odluka da napokon pocnete mislite na sebe promijeniti zivot. Pred vama su sretna vremena u kojima cete vi samo uzivati

BROJ 8.
Osijecanja koja imate prema jednoj osobi ne mozete vise da krijete. Predugo ste zaljubljeni u nju, ali nikada niste imali hrabrosti da joj to priznate. Necete ni morati, jer ce upravo ta osoba vama priznati svoja iskrena osijecanja.
Pred vama je velika ljubav koja ce vas mnogo usreciti. Vi cete se zbliziti sa svojom srodnom dusom koja vam je sudjena. Ali vi kao da ste to znali, jer dugo vam je u mislima i niko je nije ogao zamijeniti.
Pred vama je ljubavna sreca kao iz bajke. Mnogo ste mislili kako bi vasa ljubav izgledala, uskoro cete to saznati. Vasoj sreci nece biti kraja, jer ljubav koju cete dozivjeti ne desava se svakome.

BROJ 9.
Ulazete svu svoju snagu u svoju srecu. Vas posao vam je mngoo bitan, ali vi zelite da napredujete u njemu. Do sada ste bili zadovoljni, ali vase zelje za uspijeom postju sve vece.
Ne ocekujete vi da vam neko nesto pokloni, vi se borite za bolju radnu poziciju. Ona vam je i potrebna jer sa njom dolaze bolji novcani dobitci koji su vama preko potrebni. Vi imate velikih problem sa novcem, ali i njima uskoro dolazi kraj. Pred vaama je sreca kakvu niste mogli ni zamisliti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!