Gagi priznao da nema novca da školuje ćerku, pa otkrio koliko mesečno zarađuje
April 16, 2024

Gagi priznao da nema novca da školuje ćerku, pa otkrio koliko mesečno zarađuje

2 min read

Denser Gagi Đogani (47) ne krije da ga život nije mazio pogotovu od kad se rastao od svoje supruge Anabele Atijas.

Od tog momenta njegova do tada uspešna karijera u grupi “Fanki-dži” krenula je nizbrdo. On je od tada nekoliko puta pokušao da se vrati muzičkoj karijeri, ali bezuspešno. Denser navodi da trenutno ne vidi bolje rešenje i da je “Zadruga” za njega slamka spasa.

– Uveliko se spremam i nadam se da ću opravdati poverenje koje sam dobio od produkcije. Otišao sam do Crne Gore na bukvalno tri dana kako bih ohladio glavu jer je veliki pritisak oko mene. Otkako je objavljeno da ulazim u rijaliti, nastala je opšta pometnja, svi me zovu da im kao kažem nešto, a pre toga sam mesecima bio u stresu oko Lune – izjavio je on za “Svet”.

Gagi Đogani

Gagi Đogani, Foto: Marko Jovanović

Gagi je otkrio da sa bivšom suprugom Anabelom gotovo i nema kontakta, ali zna da ga ona i Luna podržavaju.

– Anabela se smrtno naljutila na mene jer sam podržao Luninu vezu sa Markom, naravno da ću je podržati, pa ćerka mi je. Luna me je odmah podržala da uđem, koliko znam u tome me podržava i Anabela, poručila mi je po Luni- otkrio je on.

Zadruga 2019 Finale

Anabela, Foto: Nikola Tomić

Gagi ističe da će mu najteže biti odvajanje od najmlađe ćerke Nine, koja je zbog Luninog učešća u rijalitiju preživela pakao u školi.

– Nina je preživela pakao, pogotovo od dece iz škole. Luna je uigrala malo, objasnila da nam je to jedino rešenje. I ja sam joj objasnio da mogu ili da sedim kod kuće i da nemam pare da je školujem, ili da uđem, zaradim novac i sve joj obezbedim. Realno, ulazim samo zbog novca, Nina želi da upiše privatnu srednju školu, a ko će to da plati!? Odakle meni kada sa nekoliko stotina evra mesečno ne mogu ni da preživim. Čak je i Anabela malo popričala sa njom, pa je nekako na kraju prihvatila – iskren je bio Gagi i naveo da je do sada mesečno uspevao da zaradi oko 700-800 evra.

Zadruga 2019 Finale

Gagi, Foto: Nikola Tomić

Denser je takođe najavaio da je moguće da će imati intimne odnose pred kamerama, ali i ne krije da bi voleo da mu se dogodi prava ljubav.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!