Gledala sam sestru kako pati
April 19, 2024

Gledala sam sestru kako pati

2 min read

Moja starija sestra je rano ostala udovica. Živjela je preko 10 godina sama, nije željela da se viđe sa drugim muškarcima, voljela je svog muža i bila mu vjerna iako je on već davno otišao sa ovog svijeta.

Gledala sam je kako pati i u jednom trenutku mi je priznala da sve može da izdrži, ali da joj toliko treba muškarac, da naprosto zbog toga ludi. Navraćala sam je da sebi nađe nekoga, ali za to nije željela ni da čuje. Govorila sam joj da platimo nekom momku, ali ni to nije željela, boji se da se ne pročuje. Tada sam se dosjetila kako da pomognem mojoj sestri i sjetila sam se nekih scena iz filmova za odrasle, otišla sam u trgovinu ONIH igračkica da bih joj pomogla…

izvor: info-magazine.site

Prije 8 godina sam sa djevojkom otišao u Austriju, samo sam spakovao stvari, uzeo pasoš i otišao.

Tamo smo došli kod njene sestre, imao sam 400 eura u džepu i znao sam 10 riječi njemačkog, 5 dana poslije toga sam se zaposlio na građevini, a ona kao frizerka par dana poslije mene. Mislili smo kako nam je super krenulo.

couple
Poslije mjesec i po dana njena sestra nam je dala ključeve od stana za koji je renta bila plaćena za 6 mjeseci da se priviknemo i osamostalimo. 2 godine nakon toga uz već dobro poznavanje jezika, oboje smo uz nevjerovatnu sreću uspjeli da se zaposlimo u struci.

3-couple-chatting-on-sofa
Ja kao medicinski tehničar, a ona kao tehničar u laboratoriji. Sad poslije 8 godina imamo naš stan, austrijsko državljanstvo, a za 2 mjeseca ćemo dobiti i kćerkicu, tako da djeco vjerujte u svoje snove, pratite ih i ne zaboravite da se volite jer samo tako ćete uspjeti u životu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!